Προχωράει για τη «Σουρωτή»

Από paok24.com: Στον επιχειρηματικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη μεταβίβασε το μετοχικό κεφάλαιο που διαθέτει στη «Σουρωτή Α.Ε.» η επενδυτική εταιρεία First Athens Corporate Finance.
Πηγή: paok24.com
Προχωράει για τη «Σουρωτή»

Η First Athens Corporate Finance ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει το επενδυτικό της ενδιαφέρον για την απόκτηση επιπλέον μετοχών της εταιρείας "Σουρωτή".

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση "η αναζήτηση κατάλληλου στρατηγικού επενδυτή που θα διασφαλίσει την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας "Σουρωτή", επιδεικνύοντας σεβασμό στους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία, αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο της First Athens Corporate Finance.

Ο επενδυτικός μας οίκος, έπειτα από εκτενή ανάλυση του συνόλου των δεδομένων που διαμορφώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση επιπλέον μετοχών της εταιρείας "Σουρωτή" και αποφάσισε να μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών, που ήδη κατέχει στην εταιρεία, στον επιχειρηματικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη, αξιολογώντας θετικά το επενδυτικό του πλάνο για την εταιρεία "Σουρωτή" όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Θέρμης".

Σημειώνεται ότι επίσημη πρόταση για την αγορά των μετοχών της Σουρωτή έχει καταθέσει και η Coca – Cola HBC.

Διαβάστε ακόμη...