Παράσχος εναντίον Καραπαπά

Από thessports.gr: Ύβρεις από τον εκπρόσωπο επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, κατήγγειλε πως δέχτηκε ο Γιώργος Παράσχος!
Πηγή: thessports.gr
Παράσχος εναντίον Καραπαπά

«Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ.Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί "καραγκιόζη και νούμερο". Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που μάλιστα εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είναι κρίμα, γιατί αν μη τι άλλο δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό», είπε ο προπονητής του Πλατανιά, ο οποίος αντιμετώπισε χθες τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη.

«Ο προπονητής Παράσχος (γνωστός για το μένος του κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) είπε ότι τον εξύβρισα στο παιχνίδι Κυπέλλου, κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ. Ή θα ανακαλέσει, λοιπόν, ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια», ηταν η απάντηση του Καραπαπά.

Διαβάστε ακόμη...