Ο Ιβάν Σαββίδης προχωράει για το τηλεοπτικό κανάλι

Από gazzetta.gr: Αποφασισμένος να «τρέξει» τις διαδικασίες έναρξης και λειτουργίας του τηλεοπτικού καναλιού, παρά την αρνητική απόφαση του ΣτΕ, εμφανίζεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Tι ισχύει για την συμφωνία με την Σούπερ Λίγκα!
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης προχωράει για το τηλεοπτικό κανάλι

Ο Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας δεν «έπεσε από τα σύννεφα» πληροφορούμενος τις αποφάσεις του ΣτΕ γύρω από τις τηλεοπτικές άδειες. Το αντίθετο. Δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται, καθώς όπως λένε, όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήταν προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Έτσι, λοιπόν, οι τελευταίες εξελίξεις δεν προκάλεσαν την παραμικρή έκπληξη στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παρότι ο νόμος Παππά κρίθηκε ως αντισυνταγματικός από το ΣτΕ, ακυρώνοντας τη διαδικασία για την απόκτηση αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, ο κ. Σαββίδης δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει τη διαδικασία για τη λειτουργία του νέου τηλεοπτικού καναλιού.

Αυτό που επισημαίνουν στενοί συνεργάτες του είναι πως θα συνεχιστούν «όλες οι ενέργειες για την σύσταση και λειτουργία του τηλεοπτικού καναλιού», απλά γνωρίζουν και οι ίδιοι, ότι η τελευταία αρνητική, γι' αυτούς, εξέλιξη μπορεί «απλά να καθυστερήσει τις διαδικασίες μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο», όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Η απόφαση του ΣτΕ δεν πρόκειται να επηρεάσει στο παραμικρό την συμφωνία της Dimera Group Media Investments με την Σούπερ Λίγκα και θα προχωρήσει κανονικά χωρίς την παραμικρή αλλαγή των όρων που έχουν συμφωνηθεί με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Η χορηγία των 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να είχε πρωταρχικό στόχο να διαφημίσει το κανάλι, αλλά όσο υφίστανται προβλήματα γύρω από την έναρξη λειτουργίας του θα επιλεγεί άλλη ελληνική επιχείρηση του κ. Σαββίδη, που θα θα διαφημιστεί μέσω της χορηγίας.

Διαβάστε ακόμη...