Έκπληξη για τους Κροάτες η κλήση Λέοβατς

Από sport24.gr: Θέμα συζήτησης στην Κροατία η κίνηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Άντε Τσάτσιτς να καλέσει στην εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με Ισλανδία και Βόρεια Ιρλανδία τον Μαρίν Λέοβατς του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Έκπληξη για τους Κροάτες η κλήση Λέοβατς

Ο Μαρίν Λέοβατς κλήθηκε μετά από αρκετό καιρό στην εθνική Κροατίας για τα ματς με την Ισλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Αυτό γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από δύο μέρες και η είδηση χαρακτηρίστηκε ως έκπληξη για τον κροατικό Τύπο, καθώς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άντε Τσάτσιτς δεν είχε συμπεριλάβει ποτέ στο παρελθόν στις κλήσεις τον 28χρονο μπακ του ΠΑΟΚ (η τελευταία φορά που είχε συμμετάσχει σε αποστολή της εθνικής Κροατίας ήταν με προπονητή τον Νίκο Κόβατς).

Επισήμως, δεν έχει γίνει ανακοίνωση αποστολής γιατί, όπως γράφεται στην Κροατία, ο Τσάτσιτς ίσως περιμένει να δει αν ο Λέοβατς είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο μπακ του ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς όλο το τελευταίο διάστημα, στο "Καραϊσκάκη" αγωνίστηκε με ένεση και αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του δευτέρου μέρους.

Στις αρχές της εβδομάδας έκανε ταξίδι-αστραπή στη Γερμανία για θεραπεία εξπρές και πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται αυτό να περιμένει και ο Τσάτσιτς για να καταλήξει στην οριστική απόφασή του.

Διαβάστε ακόμη...