Έρευνα για 4 θέσεις, ανοιχτός ο δανεισμός

Από metrosport.gr: Οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν πολύ καλά τι λείπει από την ομάδα και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να βρουν στους παίκτες που ψάχνουν.
Πηγή: metrosport.gr
Έρευνα για 4 θέσεις, ανοιχτός ο δανεισμός

Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει φέτος έναν κορμό πάνω στον οποίο μπορεί να χτίσει και να βελτιώσει το σύνολό του. Και αυτό βοηθά πάρα πολύ και στις μεταγραφικές αναζητήσεις που γίνονται ενόψει Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν πολύ καλά τι λείπει από την ομάδα και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να βρουν στους παίκτες που ψάχνουν.

Στην αναζήτηση για 8άρι και επιθετικό, για την οποία είχαμε δώσει εκτενές ρεπορτάζ τις προηγούμενες εβδομάδες, προστέθηκαν και άλλες δύο θέσεις. Του στόπερ και του αριστερού μπακ.

Από τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Λούμπος Μίχελ έχει κριθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές, όμως, η ενίσχυση πρέπει να είναι ποιοτική και όχι ποσοτική.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες με χαρακτηριστικά σε υψηλό επίπεδο και κυρίως με προσωπικότητα. Και αυτό δεν είναι εύκολο να προκύψει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που οι καλοί παίκτες δεν φεύγουν εύκολα από ομάδες.

Γι' αυτό και δεν είναι αρνητικοί στο να προχωρήσουν και στη λύση δανεισμού παικτών από μεγάλες ομάδες που τα ρόστερ είναι πολυάριθμα και υπάρχουν πραγματικά καλοί παίκτες που παραμένουν ανενεργοί.

Η έρευνα γίνεται πλέον με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς και με τη διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να κορυφωθεί.

Διαβάστε ακόμη...