«Πρεμιέρα» για Μπρκιτς

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου, με πρώτο αντίπαλο στη φάση των ομίλων την Λάρισα. Η αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους Θεσσαλούς, ωστόσο αποκτά ξεχωριστή σημασία για τον Ζέλικο Μπρκιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Πρεμιέρα» για Μπρκιτς

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, αποκτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους» το καλοκαίρι, προκειμένου να αποτελέσει μαζί με τον Γλύκο μια δυάδα πορτιέρο υψηλού επιπέδου. Ο Μπρκιτς όμως είχε την... ατυχία να «πέσει» πάνω στην περίοδο που ο Έλληνας κίπερ του ΠΑΟΚ, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο 30χρονος τερματοφύλακας, να... περιορίζεται σε ματς φιλικού χαρακτήρα, στα οποία δείχνει δείγματα της ποιότητας του. Η ώρα για την πρώτη εμφάνιση του Ζέλικο Μπρκιτς, σε επίσημο ματς του Δικεφάλου έφτασε.

Η στιγμή του Μπρκιτς

Ο έμπειρος πορτιέρο, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Βλάνταν Ίβιτς,, στην αναμέτρηση με την Λάρισα. Στόχος του, παρά την αγωνιστική απραξία, να δείξει την ετοιμότητα του στον προπονητή του.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Μπρκιτς στις φιλικές αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι άκρως ενθαρρυντικά. Αυτό που άπαντες περιμένουν, είναι να δείξει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και στο ματς απέναντι στην Λάρισα, δείχνοντας παράλληλα πως ο Δικέφαλο, διαθέτει ένα δίδυμο τερματοφυλάκων, που θα εμπνέει σιγουριά στους ανθρώπους και τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...