"Δεν μπορώ να το χωνέψω!"

Aπό paok24.com: Σε μέσο της Βοσνίας μίλησε ο Γκόικο Τσίμιροτ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...
Πηγή: paok24.com
"Δεν μπορώ να το χωνέψω!"

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ο ΠΑΟΚ έχασε ένα δικό του παιχνίδι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και αποχώρησε από το "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς βαθμό. Οι "ασπρόμαυροι" προηγήθηκαν στο ντέρμπι αλλά στάθηκαν άτυχοι με το αυτογκόλ της ισοφάρισης, και τον Γκόικο Τσίμιροτ να σημειώνει:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε καθόλου την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα ντέρμπι, όπως όλα τ΄άλλα. Υπήρχαν πολλά νεύρα και από τις δυο πλεύρες και πραγματικά μου είναι δύσκολο να χωνέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι.

Ωστόσο, είμαστε όλοι μαζί και είμαστε ένα. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη και στη συνέχεια ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με την ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι΄αυτόν τον αγώνα. Νομίζω πως φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά μας λείπει το γκολ. Ελπίζω να έχουμε στα επόμενα παιχνίδια την τύχη με το μέρος μας".

Μάλιστα, στάθηκε και στο παιχνίδι της Βοσνίας με την Εθνική Ελλάδος στις 13 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ, τονίζοντας: "Η Εθνική Ελλάδος έχει ανέβει σαν ομάδα, διαθέτουν ποιότητα και καλές μονάδες. Χαίρομαι που αρκετοί συμπαίκτες μου αποτελούν βασικά μέλη των αντιπροσωπευτικών ομάδων. Βρισκόμαστε σε επαφή και συζητάμε συχνά..."

Διαβάστε ακόμη...