O Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεχίζει με την εταιρία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε.

Από acpaok.gr: Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ανακοινώνει, τη συνέχιση της χορηγικής συμφωνίας με την εταιρία «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.», συμφερόντων του επίλεκτου μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κώστα Αμοιρίδη.
Πηγή: acpaok.gr
O Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεχίζει με την εταιρία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε.

Η συμφωνία αφορά την προβολή των εκλεκτών «brands» MORRIS και F&U που διαθέτει η εταιρία μέσω των τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Volley Ανδρών
Volley Γυναικών
Ποδόσφαιρο Γυναικών
Polo Ανδρών
Handball Ανδρών
Handball Γυναικών
Μπάσκετ Γυναικών

Προβολή επίσης στο λεωφορείο του Α.Σ. ΠΑΟΚ και στην επίσημη ιστοσελίδα.

Το όνομα MORRIS και F&U αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας στη συνείδηση των καταναλωτών. Τα προϊόντα MORRIS και F&U σχεδιάζονται με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού. Σε όλα τα στάδια από τη φάση του σχεδιασμού ως και τη φάση της παραγωγής στα διάφορα υπερσύγχρονα εργοστάσια ανά τον κόσμο, ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και αυστηρός ώστε τα τελικά προϊόντα να ανταποκρίνονται στα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ποιότητας που έχουν καθιερώσει τις δύο εταιρείες στη συνείδηση των καταναλωτών ανά τα χρόνια.

Η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων MORRIS και F&U για τις αγορές της Ελλάδος, Κύπρου αλλά και Βαλκανίων. Το ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας διασφαλίζει την παρουσία των προϊόντων σε όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, ενώ ταυτόχρονα το ολοκληρωμένο δίκτυο after sales service σας διασφαλίζει ότι θα έχετε τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε τυχόν χρειαστείτε ακόμα και μετά την αγορά.

Διαβάστε ακόμη...