Δηλώσεις πρόκληση για Ίβιτς ο Μιλιβόγιεβιτς

Από paok24.com: Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς σε δηλώσεις που έκανε στη Σερβία άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Ίβιτς κάνοντας υποδείξεις για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται.
Πηγή: paok24.com
Δηλώσεις πρόκληση για Ίβιτς ο Μιλιβόγιεβιτς

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αφού μίλησε για το ντέρμπι και το ένστικτό του στο γκολ που μπήκε ενώ έπρεπε να αποβληθεί ένα ημίχρονο πριν, μίλησε για τον Βλάνταν Ίβιτς ξεκινώντας λέγοντας καλά λόγια και στη συνέχεια κάνοντας υποδείξεις στον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

«Πριν το ματς τους είδαμε να χειροκροτούν. Είμαι χαρούμενος που ένας Σέρβος κοουτσάρει τόσο καλά μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και του εύχομαι τα καλύτερα. Βέβαια, έπρεπε να αποδεχθεί την κατάσταση και όχι να πάρει δυο φορές την ομάδα του στα αποδυτήρια. Επίσης είπε πως έπρεπε να πάρω κόκκινη. Γιατί; Συμφωνώ με τον διαιτητή, δεν έπρεπε να πάρω κάτι περισσότερο από κίτρινη...» είπε ο Μιλιβόγιεβιτς που όπως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού τα τελευταία 30 χρόνια, συμφωνεί και αυτός με τον διαιτητή.

Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να μιλήσει λίγο και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού στα Σέρβικα μέσα, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι συμπατριώτες του πως βγάζει ο συγκεκριμένος πυγμάχος το ψωμί του στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...