Οδεύει προς την ΕΠΟ ο Δέδες

Από novasports.gr: Το μάνατζεντ της ελληνική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να αναλάβει το προσεχές χρονικό διάστημα, ο Αλέξης Δέδες, μετά από εισήγηση του Θόδωρου Θεοδωρίδη.
Πηγή: novasports.gr
Οδεύει προς την ΕΠΟ ο Δέδες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δέδες αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην ΕΠΟ, μόλις πραγματοποιηθεί και το τελευταίο του ραντεβού με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο επιτετραμμένος της UEFA φέρεται να έκανε δεκτή την εισήγηση Θεοδωρίδη, καθώς ο Δέδες ήταν επί μια δεκατία στέλεχος της UEFA.

Από εκεί και πέρα, πρόεδρος της επιτροπής εξομάλυνσης αναμένεται να αναλάβει ο Πέτρος Μαυροειδής. Το νέο σχήμα της ΕΠΟ θα αποτελούν πέρα από τον πρόεδρο, δυο νομικοί για τα θέματα του καταστατικού και των κανονισμών, αλά και των νομοθετικών ρυθμίσεων, ένας αρχιδιαιτητής, που πιθανότατα θα είναι ο Γιώργος Μπίκας, ένας τεχνοκράτης, με τον Δέδε να είναι το πρώτο φαβορί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και έναν πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, με τον Άγγελο Χαριστέα να είναι το πρώτο φαβορί.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...