Σοκ! Βρέθηκε ο άνθρωπος που ξεπέρασε και τον Σάββα

Από sdna.gr: Ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, ο Βαγγέλης Μπαλόκας είπε μόνο αλήθειες για όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.
Πηγή: sdna.gr
Σοκ! Βρέθηκε ο άνθρωπος που ξεπέρασε και τον Σάββα

Είδα χθες στο sdna.gr φίλοι μου ένα θέμα για την κυριαρχία του ΣΠΟΡ Fm 94,6 στα αθλητικά ραδιόφωνα και με έπιασαν τα γέλια. Είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες μετρήσεις θα φάει τη σκόνη του Sport24 Radio, μετά την τεράστια επιτυχία του τελευταίου να βγάλει χθες στον ραδιοφωνικό αέρα, μια προσωπικότητα πιο σπουδαία και απ' την Μαντόνα. Τον ξακουστό Βαγγέλη Μπαλόκα. Πρόσωπο που στο Top 10 της Αννίτας Πάνια είναι μια θέση κάτω από τον Πρέκα και δυο πάνω από τον Σάββα.

Μιλάμε για τον ίδιο Μπαλόκα ο οποίος ως παρατηρητής στο ντέρμπι της Ριζούπολης μετά το τέλος της λιτανείας δεν έγραψε σε φύλλο αγώνα, αλλά σε πέτρινες πλάκες σαν τον Μωυσή, επειδή το γήπεδο ήταν εκκλησία. Αυτός ο Μπαλόκας, με το κύρος και την αξιοπιστία που τον διακρίνουν βγήκε να μιλήσει και για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Καραϊσκάκη»:

«Ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων στο "Γ. Καραϊσκάκης", Βαγγέλης Μπαλόκας έκανε παρέμβαση στον "Sport24 Radio 103,3" κι αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διακοπής στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ».

Επιτέλους, γιατί αυτό περίμενε όλη η κοινωνία για να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη. Τον Μπαλόκα, ο οποίος ως γνωστόν είναι πιο αξιόπιστος και απ' τον ορό της αλήθειας. Αφού την πρωταπριλιά για να πει ψέματα ζητάει προσπέκτους με οδηγίες. Δεν έχει ξαναπεί ποτέ:

«Ήταν από τα καλύτερα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει. Είμαι 30 χρόνια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως, θέλω να καταγγείλω τον κ. Ίβιτς, γιατί είναι προπονητής μίας μεγάλης ομάδας». Στέκεται από μόνη της αυτή η κατηγορία, δεν χρειάζεται να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Κανονικά ο Ίβιτς δεν θα έπρεπε να είναι προπονητής σε μεγάλη ομάδα, αλλά έξω απ' το Σύνταγμα να ευχαριστεί ολημερίς και ολονυχτίς τον Μπαλόκα και τους δημοσιογράφους του Ολυμπιακού επειδή του έδωσαν γλυκό ψωμί να φάει. Η αναίδεια του δεν έχει όρια.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει και χειρότερο σύμφωνα με τον οσιομάρτυρα Μπαλόκα: «Το ψέμα του ήταν τεράστιο. Ήμουν δίπλα ακριβώς. Δεν ειπώθηκε ποτέ απ' τον διαιτητή ότι διακόπτει το παιχνίδι και να πάρει την ομάδα να φύγει. Ήμουν δίπλα με τον Μιλιβόγεβιτς κι ακούγαμε τον παίκτη του ΠΑΟΚ (σ.σ. Γκάρι Ροντρίγκες) να λέει στον προπονητή του: 'No coach, no coach', ώστε να μην μπουν στα αποδυτήρια». Να πούμε επίσης ότι ποτέ δεν ακούστηκε απ' τα μεγάφωνα προειδοποίηση να μην ανάβουν καπνογόνα οι οπαδοί επειδή ο διαιτητής θα διακόψει το ματς. Φάρσα ήταν. Η φωνή που ακούστηκε ήταν του Φουσέκη. Είχε ανάποδο άνεμο και την έφερε μαζί με τους καπνούς ο αέρας.

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης λειτουργιών στο μοναστήρι του «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε και άλλες καταγγελίες: «Ήμουν στη σύσκεψη με την αστυνομία στις 11 το πρωί. Ό,τι μας ζήτησαν, το είχαν. Ακόμα και σουίτα για 23 άτομα τους έδωσε ο πρόεδρος (σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης), παρότι στην αρχή έκαναν λόγο για 10». Γι' αυτό ο Κώστας-Τσέλσι βρέθηκε στον πάγκο δίπλα στον Μπέντο. Έπρεπε να «ελευθερώσει» 13 θέσεις για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ούτε αυτό δεν σεβάστηκε ο Ίβιτς: «Ήταν μία άψογη φιλοξενία, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο κ. Μίχελ έκανε χειρονομίες. Και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάλι προκλητικότατος ο κ. Ίβιτς.

Δεν θέλω να πω τι έλεγε. Αρκετοί άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλοί, ευγενείς, προσπάθησαν να κρατήσουν το παιχνίδι, αλλά ο κ. Ίβιτς ήταν απαράδεκτος", ανέφερε ο κ. Μπαλόκας». Θα έλεγε ο Μπαλόκας τι είπε ο Ίβιτς στο ημίχρονο, αλλά δεν του το επιτρέπει η αστική ευγένεια του.

Και είναι καρατσεκαρισμένο ότι ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ που έβρισε. Επειδή ο Μπαλόκας είναι πιο Άγιος και απ' τον Γκιρτζίκη και δεν ξέρει να αναγνωρίζει τα μπινελίκια με το που άκουσε βρισίδια στη φυσούνα τα έβαλε στο shazam και το μηχάνημα του έβγαλε «Ίβιτς». Δεν αμφισβητείται η τεχνολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog φίλοι μου, μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση Μπαλόκα στο Sport24 Radio, δέχτηκε πρόταση να πάει δανεικός για δυο μήνες και στη δίκη του Άκη να πει αλήθειες για τον πρώην υπουργό.

Ότι τα υποβρύχια δεν έγερναν, αλλά είχαν πάρει κλίση από τον αέρα. Πρώτα λύγισε τα υποβρύχια, μετά έριξε την καρέκλα στο κεφάλι του Εμπέντε και στο τέλος έφερε τον καπνό στο «Καραϊσκάκη». Αν υπάρχει δικαιοσύνη μόνο ο άνεμος πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Από στρατηγός να γίνει λοχίας.

Διαβάστε ακόμη...