«Πιο αισιόδοξο το μέλλον της Σουρωτής με Σαββίδη» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου ομολογιούχων του εργοστασίου «Σουρωτή», Στέφανος Στεφανίδης και αναφέρθηκε στην πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στο εργοστάσιο.
Πηγή: metrosport.gr
«Πιο αισιόδοξο το μέλλον της Σουρωτής με Σαββίδη» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το εργοστάσιο. Μιλήσαμε τηλεφωνικά και από ώρα σε ώρα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση».

Για το αν υπάρχει προτίμηση στον Ιβάν Σαββίδη έναντι της Κόκα Κόλα: «Επίσημα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Ο Σαββίδης επικοινώνησε και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, είναι ήδη δημότης Θέρμης, ενδιαφέρθηκε πιο παλιά για τη "Σουρωτή", έστειλε ανθρώπους, ενδιαφέρεται για την περιοχή γενικότερα. Έχει φιλικές σχέσεις με όλους εδώ, είναι συναισθηματικός άνθρωπος. Μπορεί να το είδε και συναισθηματικά, γιατί επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα και το είδε ως μια καλή ευκαιρία για να μπει. Δεν είναι πολυεθνική ο Σαββίδης. Είναι ένα πρόσωπο και με τα πρόσωπα μπορούμε να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Η πολυεθνική είναι απρόσωπη. Και έχει και μια πιο σκληρή διαδικασία και στα πρόσωπα και στη λειτουργία των επιχειρήσεων».

Για το πότε ξεκαθαρίζει το θέμα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή. Ο αγώνας κρατά 90 λεπτά και υπάρχουν και καθυστερήσεις».

Για την προσφορά Σαββίδη έναντι της Κόκα Κόλα: «Η επίσημη θέση της Κόκα Κόλα είναι ένα ευρώ ανά μετοχή. Δεν έχουμε κάτι επίσημο από Σαββίδη. Ανεπισήμως προσφέρει κι αυτός ένα ευρώ ανά μετοχή, όμως, δεν το έχουμε επίσημα. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...