Αναβολή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ με εντολή Κουτσοκούμνη!

Από sdna.gr: Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΟ, καθώς με εντολή Κουτσοκούμνη, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, το παρών συμβούλιο δεν πρέπει να προβεί σε καμία πράξη!
Πηγή: sdna.gr
Αναβολή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ με εντολή Κουτσοκούμνη!

Το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επρόκειτο να συνεδριάσει την Δευτέρα (24/10), ωστόσο αυτό αναβλήθηκε (για δεύτερη φορά), μετά από εντολή του επιτετραμμένου της ΦΙΦΑ για το ελληνικό ποδοσφαιρικό ζήτημα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Η ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. περιελάμβανε την επικύρωση των πρακτικών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, ενώ είχε και θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Η θέση της ΕΠΟ».

Ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ, όμως, διεμήνυσε προς τους νυν διοικούντες την ΕΠΟ (που μετράνε ώρες πλέον) ότι το συμβούλιο δεν πρέπει να προβεί σε καμία πράξη και να λάβει την οποιαδήποτε απόφαση, καθώς εντός των επόμενων ημερών θα αναλάβει τη διοίκηση η προσωρινή διοικούσα επιτροπή που θα διορίσει η ΦΙΦΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, ο κ. Κουτσοκούμνης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και πραγματοποιεί με μυστικότητα επαφές με τα πρόσωπα που αναμένεται να μετάσχουν στην περίφημη «Επιτροπή Εξομάλυνσης».

Διαβάστε ακόμη...