Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε το δικαίωμα για νέα λίστα διαιτητών

Από metrosport.gr: Άλλο ένα ντέρμπι προστίθεται στη μαύρη λίστα, ελέω διαιτησίας, των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε το δικαίωμα για νέα λίστα διαιτητών

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που θα πουν πως αν ο Τζάλμα Κάμπος έβαζε τα άχαστα που έχασε ίσως τώρα μιλούσαμε για έναν θρίαμβο του ΠΑΟΚ και όχι για το "αποκρουστικό" θέμα της διαιτησίας. Όμως αυτή τη φορά αξίζει να υπερτονίσουμε τα απίστευτα που έκανε ο Αρετόπουλος στο "Καραϊσκάκη", πολλοί απλά γιατί ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του, με τον τρόπο που λειτούργησαν έδωσαν το δικαίωμα στον Ιβάν Σαββίδη να ανοίξει με τον σωστό τρόπο αυτή τη φορά τη συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει για να καθαρίσει επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που πρέπει να ζητήσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι νέα λίστα διαιτητών και αυτή τη φορά θα το θέσει ως αίτημα στην ΦΙΦΑ και τον Κουτσοκούμνη και όχι στον Γκιρτζίκη και την ΕΠΟ. Είναι ξεκάθαρο ότι με τους διαιτητές που υπάρχουν σήμερα πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ή και να συνεχιστεί δεν θα τελειώσει ποτέ.

Γι' αυτό και ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαιτήσει από τους υποτιθέμενους συμμάχους του να θέσουν όλοι μαζί το ίδιο αίτημα και να φύγουν οριστικά και αμετάκλητα από το ελληνικό ποδόσφαιρο Αρετόπουλοι, Παππάδες και σία. Ο ίδιος ο Σαββίδης έχει δείξει την πρόθεση του να αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω της χορηγίας της εταιρίας Dimera. Τώρα οφείλει να πάρει και πράγματα προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης γιατί διαφορετικά δεν έχει λόγο να πετάει χρήματα.

Προφανώς χρειάζεται και παρέμβαση του Κοντονή για να κινηθούν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν όλα αυτά γίνουν, τότε θα πιάσουμε στα σοβαρά και το θέμα του ΠΑΟΚ από την αγωνιστική του πλευρά για να δούμε αν ο Τζάλμα Κάμπος ή τελικά κάποιος άλλος παίκτης ή παίκτες θα είναι αυτοί που θα βάζουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε ακόμη...