Υποστηρίζουν ότι έπρεπε να διακοπεί

Από sentragoal.gr: Επίσημα, ως την στιγμή που συντάσσονται αυτές οι γραμμές, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί για της διακοπές του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα των «ασπρόμαυρων», τελικά, βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί (για περίπου 2,5 λεπτά) και να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sentragoal.gr
Υποστηρίζουν ότι έπρεπε να διακοπεί

Όμως η άποψη που επικρατεί σε στελέχη της ΠΑΕ είναι ότι ο διαιτητής Αρετόπουλος έπρεπε να διακόψει οριστικά. Και επικαλούνται το άρθρο 15, παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα. Σκληρή είναι και η θέση που εκφράζουν γενικά για τον διαιτητή: «Ο ΠΑΟΚ έχασε από γκολ-οφσάιντ κι από γκολ παίκτη που έπρεπε να αποβληθεί. Αυτή η διαιτησία είναι η δικαιότερη που μπορεί να κάνει ο Αρετόπουλος στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μέχρι εκεί του επιτρέπει η ερυθρόλευκη συνείδησή του. Στους νέους πίνακες δεν έχει την παραμικρή θέση, καμία ΦΙΦΑ δεν μπορεί να τα αγνοήσει αυτά».

Ο Ίβιτς, σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι στη δεύτερη διακοπή ο διαιτητής τον ενημέρωσε πως αν υπάρξει και τρίτη διακοπή, τότε αυτή θα είναι οριστική. Και καταλόγισε στον Αρετόπουλο ότι μετά άλλαξε απόφαση.

Διαβάστε ακόμη...