«Βγάλτε εγωισμό και πάθος»

Από metrosport.gr: Πρωταγωνιστές στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ήταν επί σειρά ετών, ο Παναγιώτης Κερμανίδης και ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.
Πηγή: metrosport.gr
«Βγάλτε εγωισμό και πάθος»

Ο πρώτος την δεκαετία του 70 και ο δεύτερος την δεκαετία του 80. Η «Μ» ζήτησε από τους δύο βετεράνους του Δικεφάλου να εκφράσουν την άποψή τους για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την νίκη.

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης δήλωσε σχετικά: «Ο ΠΑΟΚ αν πιστέψει στην νίκη μπορεί να την πάρει. Πρέπει οι παίκτες του να αξιοποιήσουν την ταχύτητά τους και ειδικά με τους Ροντρίγκες και Τζάλμα να κάνουν την ζημιά.

Ο ΠΑΟΚ, κατά την γνώμη μου, πρέπει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό είναι το μυστικό. Να μην κλειστεί στην άμυνά του και να μην δώσει το ελεύθερο στον Ολυμπιακό να κινηθεί απειλητικά.

Να χτυπήσει στην άμυνα του Ολυμπιακού που παρουσιάζει πολλά αρνητικά στοιχεία. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία πολύ κακή εμφάνιση όμως μπορεί να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Είναι ξεκάθαρο πως από τους παίκτες του ΠΑΟΚ εξαρτώνται πολλά. Πρέπει να βγάλουν εγωισμό, να δείξουν πάθος και να πιστέψουν στην νίκη».

«Να ξυπνήσει ο εγωισμός τους»

Και ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ήταν απόλυτος: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο, καλύτερο. Να ξυπνήσει ο εγωισμός τους, να αγωνιστούν με πάθος, να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να μην φοβηθούν σε κανένα σημείο του αγώνα τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί οι παίκτες να αγωνιστούν, σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να παρουσιάσουν την δυναμική που αρμόζει στον ΠΑΟΚ και με την οποία πρέπει να αγωνίζεται στα ντέρμπι».

Διαβάστε ακόμη...