Οι επιδόσεις του Ίβιτς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Από metrosport.gr: Πλούσια προϊστορία κόντρα στον Ολυμπιακό ως παίκτης τόσο του ΠΑΟΚ όσο και των ΑΕΚ, Άρη έχει ο τεχνικός του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
Οι επιδόσεις του Ίβιτς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος κόουτς του ΠΑΟΚ θα βρεθεί για πρώτη φορά από το πόστο του προπονητή ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ως παίκτης όμως έχει πλούσια προϊστορία, αγωνιζόμενος τόσο με την φανέλα του ΠΑΟΚ όσο και με τον Άρη και την ΑΕΚ.

Οι επιδόσεις του κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν 21 ματς (τα περισσότερα απέναντι σε οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο) και ένα γκολ στις 12 Μαΐου του 2010, το οποίο είχε σφραγίσει την πρωτιά του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της σεζόν 2009-2010 και την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League.

Με τον Δικέφαλο του Βορρά, εκτός του γκολ στο Καραϊσκάκη μετρά, επίσης:

- Δύο ασίστ που έφεραν γκολ νίκης σε κρίσιμα ματς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
- Μία κερδισμένη αποβολή σε ματς Κυπέλλου.
- Δύο δικές του αποβολές (με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι δύο) σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του τη σεζόν 2004-05 ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στο αντίστοιχο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, ο Σέρβος μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο η ΑΕΚ απέσπασε την ισοπαλία (1-1).

Ο συνολικός απολογισμός του Ίβιτς ως ποδοσφαιριστής απέναντι στον Ολυμπιακό είναι 13 ματς Πρωταθλήματος. Από αυτά επτά είναι ως βασικός και έξι ως αλλαγή, οκτώ ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ένα ως ποδοσφαιριστής του Άρη και τέσσερα ως παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος έχει τεθεί αντιμέτωπος οκτώ φορές απέναντι στον Ολυμπιακό και για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Μεταξύ αυτών στους τελικούς του 2006 (ως παίκτης της ΑΕΚ) και του 2008 (ως παίκτης του Άρη) γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, όπως επίσης και στους διπλούς ημιτελικούς του θεσμού για το 2005 (με τη φανέλα της ΑΕΚ) χωρίς επιτυχία, επίσης.

Τις σεζόν 2008-09 και 2010-11 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ως παίκτης του ΠΑΟΚ έχοντας ως απολογισμό μία πρόκριση (2011) και έναν αποκλεισμό (2009).

Διαβάστε ακόμη...