Προβληματισμένος ο Λούκας στην Αρσεναλ

Από metrosport.gr: Ο Ισπανός άσος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός στην Άρσεναλ, αλλά δηλώνει έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες
Πηγή: metrosport.gr
Προβληματισμένος ο Λούκας στην Αρσεναλ

Ο Λούκας Πέρεθ έκανε το καλοκαίρι το άλμα στην καριέρα του, «εξαργυρώνοντας» την εξαιρετική του σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Ωστόσο, στο Λονδίνο δεν βρήκε ακόμη αυτό που περίμενε καθώς ο Αρσεν Βενγκέρ δεν τον ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα των «Κανονιέρηδων», αλλά τον χρησιμοποιεί κυρίως ως αλλαγή.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θεωρούσε πως θα είχε πιο βασικό ρόλο στους «κανονιέρηδες» και δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero.

«Όταν έφτασα στην Άρσεναλ περίμενα πως θα έχω έναν πιο βασικό ρόλο στην ομάδα. Φυσικά οι συμπαίκτες μου που παίζουν στην ίδια θέση τα πάνε περίφημα. Έχουμε κερδίσει επτά ματς στη σειρά και στο κάτω-κάτω ο προπονητής αποφασίζει τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Ήλπιζα πως θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να πάρω τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν», σχολίασε ο Λούκας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...