"Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Από acpaok.gr: Το Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών ξεκινάει και αυτό με τη σειρά του και ο Δημήτρης Νικολαΐδης μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία ξεκινάει σήμερα Σάββατο 22/10, με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται εκτός έδρας στον Πειραιά, κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πηγή: acpaok.gr
"Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Πώς πήγε η προετοιμασία;

Η προετοιμασία κύλησε κανονικά, με πολύ δυνατούς ρυθμούς. Κάναμε το καλύτερο για να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με σοβαρότητα το πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς.

Το κλίμα στην ομάδα πώς είναι;

Το κλίμα της ομάδα είναι πολύ καλό. Με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε από μικροί εφόσον όλοι ανέβηκαν στην Α1. Οι δύο ξένοι αθλητές ενσωματώθηκαν και δέθηκαν με το σύνολο όπως έπρεπε και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Αν και λίγο κλισέ, ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος;

Στόχος φέτος είναι η τετράδα. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, κοιτώντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Το φετινό επίπεδο του πρωταθλήματος πώς το βλέπεις;

Το επίπεδο του πρωταθλήματος περιμένω να είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρσι. Όλες οι ομάδες έχουν αναβαθμιστεί και περιμένουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Απηύθυνε ένα κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Εφόσον το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό θα χρειαζόμαστε περισσότερο την υποστήριξη του κόσμου στα ματς για να μπορέσουμε να πάμε καλύτερα και να πετύχουμε και τους στόχους μας.

Διαβάστε ακόμη...