Για το restart στο Αλεξάνδρειο!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο στις 19:15 του Σαββάτου (22/10), στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και ψάχνει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Για το restart στο Αλεξάνδρειο!

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε μετά από τρεις παρατάσεις από την Ρόσα Ράντομ στην Πολωνία στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Αυτή η ήττα ήταν η τρίτη μετά από τέσσερις επίσημες αναμετρήσεις και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Παλέ.

Εκτός του Βαγγέλη Μαργαρίτη, που παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 29 Σεπτεμβρίου, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, όμως η κούραση μετά το ... ατελείωτο ευρωπαϊκό ματς της Πολωνίας και το μακρύ ταξίδι που ακολούθησε, είναι μεγάλη.

Όσον αφορά τον Άρη, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Οι Μάικλ Τζένκινς και Βασίλης Σίμτσακ προπονήθηκαν κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και τέθηκαν στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για το ντέρμπι.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν 3 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα μετά τα πρώτα δύο ματς της Basket League. Οι ασπρόμαυροι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Δόξα Λευκάδας, ενώ την δεύτερη αγωνιστική επικράτησαν του Κολοσσού Ρόδου στο Παλατάκι.

Από την άλλη, οι κίτρινοι νίκησαν τα Τρίκαλα στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος, ενώ την δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκαν στο Ρέθυμνο από τον ΑΓΟΡ.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:15, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την συνδρομητική τηλεόραση της Nova και συγκεκριμένα από το Νοvasports 3 HD.

Όπως κάθε φορά, το INPAOK θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα αλλά και όλα όσα θα συμβούν στο Αλεξάνδρειο.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League

Σάββατο 22/10

Άρης-ΠΑΟΚ 19:15

Δόξα Λευκάδας-Ολυμπιακός 16:00 ΣΑΒ 22-10-2016

Απόλλων Πατρών-Ρέθυμνο 17:00

Λάυριο-Τρίκαλα 17:00
Κύμη-ΑΕΚ 17:00

Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πατρών 17:00

Κυριακή 23/10

Παναθηναϊκός Superfoods-Κόροιβος Αμαλιάδας 17:00

Διαβάστε ακόμη...