Ελάχιστη προετοιμασία και ενοχλήσεις Τσόχλα ενόψει του αγώνα με τον Άρη

Από novasports.gr: Με ελάχιστη προετοιμασία και ενοχλήσεις για τον -εκ των κορυφαίων στις τελευταίες αναμετρήσεις του- Απόλλωνα Τσόχλα, ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική της Α1.
Πηγή: novasports.gr
Ελάχιστη προετοιμασία και ενοχλήσεις Τσόχλα ενόψει του αγώνα με τον Άρη

Με ελάχιστη προετοιμασία και ενοχλήσεις για τον -εκ των κορυφαίων στις τελευταίες αναμετρήσεις του- Απόλλωνα Τσόχλα, ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική της Α1.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αφίχθη τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη από την Πολωνία, μετά το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρόσα Ράντομ (19/10), με συνέπεια ο Σούλης Μαρκόπουλος να μην έχει πολλά περιθώρια για προπόνηση με τους παίκτες του.

Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο, όπου έγινε από το τεχνικό επιτελείο ανάλυση των «κίτρινων», με τη βοήθεια οπτικού υλικού και προπόνηση τακτικής. Στο πρόγραμμα συμμετείχε ο Τσόχλας, νιώθοντας ενοχλήσεις στον αστράγαλό του, η κατάστασή του, ωστόσο, δεν φαίνεται πως θα του στερήσει την παρουσία στον αυριανό αγώνα. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Διαβάστε ακόμη...