«Δεν μπορεί να προχωρήσει με γκρίνια ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο γνωστός τεχνικός Στάθης Σταθόπουλος και σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς με την Καραμπάκ και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν μπορεί να προχωρήσει με γκρίνια ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ: «Τα είπε όλα ο προπονητής μετά το ματς. Αφού ο ΠΑΟΚ δεν είχε κατοχή και πρωτοβουλία και αφού βρίσκονταν οι αντίπαλοι συνεχώς στην περιοχή του ΠΑΟΚ και δημιουργούσαν απειλητικές καταστάσεις, όλα αυτά ήταν κάποια από τα σημεία που τον οδήγησαν στο να μην πάρει αποτέλεσμα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο και διαφορετικό παιχνίδι. Άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη. Και ο Ολυμπιακός περιμένει από την πλευρά του πώς και πώς ένα τέτοιο ματς που θα καθορίσει τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πώς μπορεί να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ σε ένα τελείως διαφορετικό ματς. Δεν θα με εκπλήξει, ωστόσο, ένας εντελώς διαφορετικός ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι στη βάση του και ο ΠΑΟΚ είναι σε μια ταλαιπωρία λόγω ταξιδιού. Είναι σαφέστατα ντεζαβαντάζ, ωστόσο, είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προβλέπεται και οι ιθύνοντες της ομάδας πρέπει να ξέρουν και τις λύσεις».

Για το αν η χθεσινή ήττα αποτελεί... καμπανάκι ενόψει συνέχειας: «Αυτό το γνωρίζουν αυτοί που ξέρουν τι δουλειά γίνεται κι αν η δουλειά αυτή βγαίνει στους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ χθες είχε προβλήματα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειχνε να είναι ισχυρότερή του. Σε ό,τι αφορά την πρόκριση αν κερδίσει το επόμενο ματς δεν θα έχει πρόβλημα για την 2η θέση».

Για τη μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ κατά βάση δημιουργεί ευκαιρίες, χθες όχι. Το να διαμαρτρηθεί για μια φάση, ένα οφσάιντ ή μια ανατροπή είναι στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε ευκαιρίες χθες για να πούμε ότι κρατάμε κάποιο θετικό στοιχείο».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα δύσκολο 15νθήμερο πρωταθλήματος και με γκρίνια δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω».

 

Διαβάστε ακόμη...