"Ένιωσα σίγουρος για τη νίκη μόνο μετά το δεύτερο γκολ"

Από sport24.gr: Ο πρόεδρος της Καραμπάγκ, Αμπντουλμπαρι Γκότζαλ, μίλησε για την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και την μάχη για πρόκριση στους "32" του Europa League.
Πηγή: sport24.gr
"Ένιωσα σίγουρος για τη νίκη μόνο μετά το δεύτερο γκολ"

Εθνικές διαστάσεις έδωσε στη νίκη της Καραμπάγκ επί του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν, Αμπντουλμπαρι Γκότζαλ.

"Αυτές τις μέρες γιορτάζουμε τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ανεξαρτητοποίηση του Αζερμπαϊτζάν. Από αυτή την άποψη, αλλά και για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη νίκη που πετύχαμε με 2-0" τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Η Καραμπάγκ σημείωσε μία σπουδαία επιτυχία, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και αμέσως μετά το παιχνίδι έδωσα τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες. Πλέον ξέρουμε περισσότερα και για τον αντίπαλο μας, τονώθηκε η αυτοπεποίθησή της Καραμπάγκ. Η ομάδα έχει το δικό της στυλ παιχνιδιού".

Και κατέληξε: "Δεν μπορώ να πω κάτι βέβαιο για το αν προκριθούμε. Έχω εμπιστοσύνη στην Καραμπάγκ. Ήμουν ανήσυχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε διάφορες φάσεις και σιγουρεύτηκα για τη νίκη μετά το δεύτερο γκολ".

Διαβάστε ακόμη...