«Αργός και χωρίς ενέργεια ο ΠΑΟΚ, άλλο ματς στο Καραϊσκάκη» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής του Εορδαϊκού Αλέξης Αλεξίου και αναφέρθηκε στην χθεσινή ήττα του Δικεφάλου στο Μπακού, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: metrosport.gr
«Αργός και χωρίς ενέργεια ο ΠΑΟΚ, άλλο ματς στο Καραϊσκάκη» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χθεσινή ήττα από την Καραμπάκ: «Ο ΠΑΟΚ μας έχει δείξει άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Χθες δεν ήταν τόσο καλός, δεν είχε ενέργεια. Η πρόκριση, βεβαίως, είναι ανοικτή, όμως, η εμφάνιση δεν ήταν σαν αυτές που κάνει συνήθως εκτός έδρας στην Ευρώπη».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο κακός: «Ήταν και θέμα ημέρας. Δεν πήγε καλά όλη η ομάδα. Δεν είχε καλό πάσινγκ γκέιμ και κράτημα μπάλας, κάτι που είχε ο αντίπαλος. Ταυτόχρονα, δεν δούλεψε καλά και στην κόντρα επίθεση που είναι το προσόν του. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη και σωματικά και πνευματικά. Μας έχει δείξει άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη, το οποίο χθες δεν μας το έδειξε. Είχε αργές κινήσεις, δεν είχε καλό κράτημα μπάλας και δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Είναι ένα άλλο ματς και πρέπει να δείξει καλό πρόσωπο. Συμβαίνει να μη σου πάει καλά ένα ματς. Πρέπει να ξεπεραστεί γρήγορα και να δουλέψουν για το παιχνίδι της Κυριακής».

Ακούστε όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...