Η συνάντηση Μαρινάκη-Σαββίδη και τι ειπώθηκε

Από sport-fm.gr: Κι όμως... Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης φέρονται να είχαν επαφή στην οποία οι τόνοι φάνηκε να πέφτουν, έστω και προσωρινά, αρκετά.
Πηγή: sport-fm.gr
Η συνάντηση Μαρινάκη-Σαββίδη και τι ειπώθηκε

Το προηγούμενο διάστημα η κόντρα μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη είχε χτυπήσει κόκκινο αρχίζοντας από το ποδόσφαιρο και καταλήγοντας μέχρι το τηλεοπτικό τοπίο και εσχάτως τη χορηγία της Super League.

Φαίνεται, ωστόσο, πως πρόσφατα υπήρξε μία επαφή που απέφερε μια έστω πρόσκαιρη εξομάλυνση στις σχέσεις των δύο ανδρών. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στη διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών στις αρχές Σεπτεμβρίου, υπήρξε επαφή των δύο ανδρών.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είχε μεταφέρει προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη τη δυσαρέσκειά του για τη θέση του Ολυμπιακού που τον αποκαλούσε «κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στην Ελλάδα». Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε μεταφέρει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως η μητέρα του έχει ποντιακή καταγωγή και την ιστορική οικογένεια Υψηλάντη προσθέτοντας πως τιμά τον ποντιακό ελληνισμό.

Διαβάστε ακόμη...