Διπλό η Φιορεντίνα στην Τσεχία

Από sdna.gr: Η Φιορεντίνα με μία «επαγγελματική» εμφάνιση πέρασε εύκολα από την Τσεχία (1-3) την Σλόβαν Λίμπερετς και συνέχισε τον αήττητο περίπατό της στην κορυφή του ομίλου.
Πηγή: sdna.gr
Διπλό η Φιορεντίνα στην Τσεχία

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ «τρέχει» μετά το κάκιστο πρόσωπο που έδειξε το Μπακού, η Φιορεντίνα μπορεί να αράξει ήρεμη. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα πέρασε εύκολα από το Λίμπερετς (1-3) και κάνει πλάκα στην κορυφή του ομίλου, αήττητη και ωραία.

Κάπως έτσι οι βιόλα σχεδόν καθάρισαν την πρόκριση αφού με 7 βαθμούς και δύο παιχνίδια στο «Αρτέμιο Φράνκι» μπορεί να αισθάνεται άνεση ακόμα και την πρωτιά.

Ο Νίκολα Κάλινιτς ήταν ο άνθρωπος της ημέρας για την Φιορεντίνα. Ο Κροάτης επιθετικός με δύο κυνικά τελειώματα (8', 23') έδωσε από πολύ νωρίς μαξιλάρια ασφαλείας δύο τερμάτων στους Ιταλούς, που δεν απειλήθηκαν σοβαρά όταν ο Σέβικ μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους (58', 1-2).

Ο Μπαμπακάρ τελείωσε την σεμνή τελετή με το 1-3 λίγο αργότερα (70'), με τους Τσέχους να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπρέιτε στο 84ο λεπτό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10ου ΟΜΙΛΟΥ

1. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3 7 8-2

2. ΠΑΟΚ 3 4 2-3

3. ΚΑΡΑΜΠΑΧ 3 4 5-7

4. ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 3 1 4-7

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3/11)

ΠΑΟΚ - ΚΑΡΑΜΠΑΧ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

{dailymotion}x4ya5cl{/dailymotion}

{dailymotion}x4ya8jk{/dailymotion}

{dailymotion}x4yads9{/dailymotion}

{dailymotion}x4yafeu{/dailymotion}

Διαβάστε ακόμη...