11άδα ταλέντων, πήρε ο ΠΑΟΚ, από τα προπονητικά κέντρα

Από football-academies.gr: Η αποδοτικότητα και η επιτυχία του θεσμού των προπονητικών κέντρων του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια επιβεβαιώνεται από το γεγονός, ότι έντεκα ταλαντούχα παιδιά έχουν ήδη βρει το δρόμο τους προς την Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο.
Πηγή: .football-academies.gr
11άδα ταλέντων, πήρε ο ΠΑΟΚ, από τα προπονητικά κέντρα

Η καινοτόμος πρωτοβουλία της δημιουργίας προπονητικών κέντρων ξεκίνησε την σεζόν 2014-15 και ήδη αποδίδει καρπούς. Οι έξι από τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές ανήκουν ήδη στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τους και οι τέσσερις βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και προπονούνται με τα αντίστοιχα τμήματα του Δικεφάλου, με σκοπό φυσικά, να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη από την Θράκη, τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Μιχάλη Ιγνατίου και τα αδέλφια Γιώργος και Ανδρέας Τέλος από την Δράμα, τον Μιχάλη Μπατήρα από την Καβάλα, τους Κωνσταντίνο Παλαιολόγου και Δημήτρη Αμπατζίδη από την Κατερίνη, τους Γρηγόρη Χνάρη και Γιάννη Μανιωλούδη από το Ρέθυμνο και τον Νίκο Μπουρνέλη από τη Ρόδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί και παρακολουθεί στενά 12 προπονητικά κέντρα, στα οποία προπονούνται ομάδες ταλαντούχων παιδιών, υπό τις προδιαγραφές, που εκπαιδεύονται οι παίκτες της ακαδημίας του Δικεφάλου.

Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους υπεύθυνους και τους προπονητές των προπονητικών κέντρων που λειτουργούν αφιλοκερδώς τα εκάστοτε κέντρα.

Διαβάστε ακόμη...