Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και "SCRIPTA MANENT"

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το κατάστημα «SCRIPTA MANENT» στην Θεσσαλονίκη (περιοχή Πανεπιστημίων – 40 Εκκλησιές), που συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ».
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και "SCRIPTA MANENT"

Παρουσίαση «SCRIPTA MANENT»

Το κατάστημα SCRIPTA MANENT ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1976, στην περιοχή των πανεπιστημίων στις Σαράντα Εκκλησιές, βλέποντας την ανάγκη που υπήρχε να εξυπηρετούνται οι φοιτητές και οι μαθητές της περιοχής. Ο εμπνευστής και ιδρυτής του SCRIPTA MANENT κ. Κουφάκης Επαμεινώνδας με πολλή δουλειά εστίασε στις φωτοτυπίες και τη γραφική ύλη για φοιτητές, μαθητές, καθηγητές, φροντιστήρια, συλλόγους, εταιρίες, σχολές.
Από το 2013 έχουν αναλάβει τη διεύθυνση του SCRIPTA MANENT τα παιδιά του, Θεολόγος και Ελένη Κουφάκη και ο γαμπρός του Μιχάλης Τανισκίδης με σκοπό να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, αναβαθμίζοντας συνεχώς το κατάστημα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πάνω στη φωτοτυπία, την εκτύπωση και την περιμετρική βιβλιοδεσία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ

ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΑΠΟ USB FLASH& INTERNET
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ/ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ/ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΕΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ /ΑΦΙΣΕΣ/BANNERS
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ/FLYERS
SCANNING/FAX
ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ/ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦHΣΕΙΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΣΤ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ 9 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-EUROMEDICA, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΤΗΛ/FAX : 2310 211 980 , E-MAIL:[email protected], Facebook www.facebook.com/scripta.manent.Thessaloniki, #OLOISCRIPTAMANENT
ΠΑΡΟΧΕΣ
ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.30- 21.00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 8.30- 19.00.
ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΟΛO TON ΧΡΟΝΟ

Διαβάστε ακόμη...