«Τιμή μου η παρέμβαση Σαββίδη»

Η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ξεκινά την Κυριακή 16/10. Ο Δικέφαλος υποδέχεται τη μεγάλη αντίπαλο, Νέα Ιωνία, στις 14:00 στη Μίκρα με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Πηγή: inpaok.com
«Τιμή μου η παρέμβαση Σαββίδη»

Η πρωταγωνίστρια στον περσινό τελικό Κυπέλλου για το Δικέφαλο, Λένα Μούρνου, μιλάει αποκλειστικά στο INPAOK. Εκτός των άλλων σχολιάζει και την καταλυτική παρέμβαση Ιβάν Σαββίδη στη μεταγραφή της στο Δικέφαλο. Διότι αυτή η μεταγραφή ήταν… δώρο Ιβάν!

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η παίκτρια των ασπρόμαυρων:

Πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία;
Σε αυτό το ντέρμπι θέλουμε μόνο τη νίκη. Είναι ένας αγώνας στην έδρα μας και για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Ποιοι είναι οι στόχοι της φετινής σεζόν;

«Οι στόχοι της ομάδας είναι οι κατακτήσεις και των δύο τροπαίων, το νταμπλ. Πάντα θέτουμε υψηλούς στόχους. Με αυτό το ρόστερ και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις μπορούμε να τους πετύχουμε».

Ανήκεις πλέον στον ΠΑΟΚ με παρέμβαση Ιβάν Σαββίδη. Πόσο σημαντικό είναι για σένα αυτό το γεγονός;

«Η παρέμβαση του κυρίου Ιβάν Σαββίδη για την μεταγραφή μου είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Όταν έγινε η ανακοίνωση χάρηκα πάρα πολύ. Κάθε αθλητής του ΠΑΟΚ πιστεύω θα χαιρόταν εάν για την μεταγραφή του σε μια τόσο μεγάλη ομάδα παρενέβαινε ο κύριος Ιβάν Σαββίδης».

Είναι η φοβερή εμφάνισή σου στον περσινό τελικό κυπέλλου οδηγός για σένα και στα υπόλοιπα ματς;

«Ο τελικός του Κυπέλλου για μένα ήταν απ’ τα καλύτερα ματς της καριέρας μου. Ναι είναι οδηγός για μένα. Βλέπω τις δυνατότητές μου αλλά και τα μειονεκτήματά μου και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το μέλλον;

«Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ προς το παρόν. Κάποια στιγμή εύχομαι να παίξω και στο εξωτερικό σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό όμως χρειάζεται πολύ δουλειά. Θα το τολμήσω μόνο όταν νιώθω τελείως έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα».

Διαβάστε ακόμη...