Τώρα θα δείξουν ποιοι είναι

Από inpaok.com: Όλη η χρονιά παίζεται σε λίγες ημέρες για τον ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να το έχουν καταλάβει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αν, όχι τότε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ασπρόμαυροι θα ζήσουν «ντεζαβού» και θα επιστρέψουν στην μιζέρια και την γκρίνια των προηγούμενων εποχών.
Πηγή: inpaok.com
Τώρα θα δείξουν ποιοι είναι

Ηρακλής, Καραμπάχ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ. Εδώ θα δείξει η ομάδα ποια είναι! Αν δηλαδή είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ή να βρεθεί για άλλη μία χρονιά στην μετριότητα και στα... ρηχά. Με επιτυχίες, εκτός από βαθμούς, δίνει όραμα στον κόσμο, αυτοπεποίθηση στον εαυτό της και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αν τα αποτελέσματα είναι... γλυκανάλατα τότε όλοι θα μπουν ξανά σε αμφισβήτηση και ακόμα και αν η ομάδα μπορεί καλύτερα απ΄ ότι θα παρουσιαστεί, δεν... βλέπω να παίρνει χρόνο αλλά και να πάρει θα έχει βάλει από μόνη της δύσκολα στον εαυτό της.
Αγώνες δίχως αύριο για τον ΠΑΟΚ

Για αυτό άλλωστε και ο Βλάνταν Ίβιτς τις τελευταίες ημέρες μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Τους... γκάζωσε λίγο. Ειδικά οι καινούργιοι πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν αγώνες δίχως αύριο. Καλώς ή κακώς έτσι είναι στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε μετά τις δύο γκέλες με Ξάνθη και Βέροια, λογικό είναι πως αν δεν το... γυρίσει γρήγορα ο Δικέφαλος, θα έρθει η αμφισβήτηση προς πάσα κατεύθυνση. Έργο που το έχουμε ξανά δει. Διότι μπορεί να μην τελειώνει η χρονιά τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο αλλά κακά τα ψέμματα ο ΠΑΟΚ δύσκολα γυρίζει εις βάρος του καταστάσεις αν πρώτα δεν... κάψει τα πάντα και μαζί με τα άσχημα και τα καλά.

Φυσικά αν δεν πίστευε κανείς την φετινή ομάδα, δεν θα είχε προσδοκίες, αλλά επειδή έχει δείξει πως μπορεί ήρθε η ώρα να το αποδείξει στο γήπεδο.

Το ματς με τον Ηρακλή είναι το... μαξιλαράκι, ο αγώνας στο Μπακού η ευκαιρία να πετύχει από τώρα στον έναν από τους τρεις θεσμούς και τα δύο ντέρμπι, οι αγώνες που θα δείξει ο ΠΑΟΚ αν μπορεί να παίξει για τα πραγματικά ψηλά. Αν είναι φτιαγμένος και για τα ζόρικα.

Την Κυριακή λοιπόν στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι το πιο σημαντικό ματς από όλα. Κερδίζει τον Ηρακλή προσέχει στο Μπακού και πάει με ψυχολογία στο Καραϊσκάκη. Για αυτό και η νίκη επί του Ηρακλή πρέπει να είναι ξεκάθαρη και άνετη. Ο ΠΑΟΚ καλείται να στείλει μήνυμα και να αντιδράσει. Ήρθε η ώρα

Διαβάστε ακόμη...