«Ομάδα με ταυτότητα ο ΠΑΟΚ, εξαιρετική η δουλειά του Ίβιτς» (audio)

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Χαραλάμπους.
Πηγή: metrosport.gr
«Ομάδα με ταυτότητα ο ΠΑΟΚ, εξαιρετική η δουλειά του Ίβιτς» (audio)

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σχολίασε την ως τώρα εικόνα του Δικεφάλου, κατέθεσε τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την εθνική μας ομάδα μετά το πρόσφατο ματς Ελλάδας – Κύπρου, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Προέρχεται από μια ισοπαλία στο Πρωτάθλημα που του στοίχισε ψυχολογικά, όμως, η φετινή ομάδα εμπνέει σιγουριά και θα βρίσκεται ψηλά μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον τίτλο: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, αφού είναι μια ομάδα που έχει πολλά χρόνια να πάρει τίτλο. Υπάρχει ποιότητα και υγεία, που είναι πολύ σημαντικό και εύχομαι να είναι εκεί ψηλά μέχρι τέλους. Δεν ξέρει κανείς αν θα το πάρει. Το ότι έχει ποιότητα και έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε αντίπαλο προσδίδει αισιοδοξία».

Για το τι ξεχωρίζει στον φετινό ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου αρέσει είναι ότι βλέπεις μια ομάδα που τρέχει πολύ και οι παίκτες έχουν πολύ πάθος. Υπάρχει μια ταυτότητα στην ομάδα, κάτι που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον Βλάνταν Ίβιτς, γεγονός το οποίο φαίνεται και στο γήπεδο».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Αγωνιστήκαμε την περασμένη Παρασκευή με την Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εντυπωσιαστεί. Το θετικό είναι ότι έκανε το 3Χ3 χωρίς καλή απόδοση. Στο ποδόσφαιρο, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό το 3Χ3. Η ποιότητα των παικτών υπάρχει και αν καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς και απόδοση έχει πολλές πιθανότητες. Είναι δύσκολος ο όμιλος, όμως είναι σημαντικό το 3Χ3. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο και όσο έχω δυνάμεις θα παίζω. Το κάνω με αγάπη. Όταν νιώσω ότι δεν το αγαπάω, πλέον, θα σταματήσω να το κάνω. Πηγαίνω στις προπονήσεις με χαρά και δεν θέλω να σκεφτώ από τώρα το πότε θα σταματήσω».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...