Χωρίς μάνατζερ υπέγραψε ο Τζαβέλλας

Από inpaok.com: Μια σημαντική λεπτομέρεια που αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ, έγινε γνωστή πριν από μέρες στην στήλη.
Πηγή: inpaok.com
Χωρίς μάνατζερ υπέγραψε ο Τζαβέλλας

Αφού την τσεκάραμε, σας την παρουσιάζουμε. Ο Τζαβέλλας ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς να χρησιμοποιήσει μάνατζερ. Οι συζητήσεις του Πολ Κουτσολιάκου με τον Λούμπος Μίχελ είχαν καθαρό διερευνητικό χαρακτήρα.

Ο Τζαβέλλας προχώρησε σε απ΄ ευθείας συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε το συμβόλαιο του χωρίς την παρουσία μάνατζερ, αφού συμφώνησε με την οικονομική πρόταση του Δικεφάλου και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει τον άνθρωπο που τον εκπροσωπούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Ήταν καθαρά επιλογή του Τζαβέλλα να μην χρησιμοποιήσει τον Κουτσολιάκο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαταράχθηκαν οι σχέσεις τους. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ προτίμησε να χειριστεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Δικέφαλο προσωπικά, για δικούς τους λόγους που πιθανότατα θα εξηγήσει στο μέλλον.

Στην Τούμπα πάντως η κίνηση Τζαβέλλα, μέτρησε. Σε πολλές περιπτώσεις οι μάνατζερ έχουν προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα και δεν έχουν άδικο στον ΠΑΟΚ που είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με πολλούς από τους μάνατζερ που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Μόνο κερδισμένος θα βγει ο Δικέφαλος σκληραίνοντας την στάση τους απέναντι σε όσους δεν είναι επαγγελματίες.

Διαβάστε ακόμη...