Δεν υπάρχει ο... αντιΜαργαρίτης

Από gazzetta.gr:Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και η δεδομένη απουσία για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην πιο λογική σκέψη...
Πηγή: gazzetta.gr
Δεν υπάρχει ο... αντιΜαργαρίτης

Εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι το πιο βασικό εργαλείο στα χέρια του Σούλη Μαρκόπουλου. Τούτο δεν μπορεί να αποδειχθεί μέσα από τη στατιστική, ποιός είπε εξάλλου ότι οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια; Ο έμπειρος φόργουορντ έχει νευραλγικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας σε άμυνα και επίθεση και είναι σαφές ότι από τους υπάρχοντες παίκτες, κανείς μπορεί να καλύψει το κενό του. Η πρώτη (και πολύ λογική) σκέψη που πέρασε από το μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να αποκτηθεί παίκτης για διάστημα (τουλάχιστον) ενός μήνα. Ωστόσο, μη έχοντας κενή θέση στους ξένους, ο Δικέφαλος δεν έχει αυτή την πολυτέλεια, εκτός κι αν βρεθεί λύση από την ελληνική αγορά. Αυτή τη στιγμή όμως δεν διαφαίνεται η ύπαρξη περίπτωσης που να... αξίζει τον κόπο. Από το πρωί, ατζέντηδες πρότειναν παίκτες, καμία όμως κέντρισε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο αλλαγής του ρόλου του Λίνου Χρυσικόπουλου και χρησιμοποίησής του στη θέση "4" φαντάζει ως το πιο πιθανό. Ο νεαρός παίκτης αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα Λευκάδας, θα είναι ο άνθρωπος που θα επιδιώξει να καλύψει το κενό του Μαργαρίτη.

Αυτό σημαίνει ότι η φημολογία που αναπτύχθηκε από το πρωί (11/10) και θέλει τον ΠΑΟΚ να μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη με σκοπό να... ενώσουν τις ανάγκες τους (σ. σ. ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτη και ο Λουκάς παραμένει ελεύθερος στην αγορά), δεν υφίσταται. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο έμπειρος σέντερ αναμένεται άμεσα να κλείσει σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, πριν τη σημερινή (11/10) απογευματινή προπόνηση προβλέπεται να γίνει συζήτηση μεταξύ των Νίκου Σταυρόπουλου, Τέλη Ζουρνατσίδη με τον Σούλη Μαρκόπουλο ούτως ώστε να εξεταστούν τρόποι διαχείρισης του προβλήματος. Αυτή τη στιγμή όμως – και λόγω των επιλογών που προσφέρει η αγορά – το ενδεχόμενο προσθήκης παίκτης δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη...