Η μεγάλη ευκαιρία του Χαρίση

Aπό metrosport.gr: Ο Γιαννιώτης μέσος έστειλε μήνυμα για το μέλλον στον Μίχαελ Σκίμπε με την παρουσία του στον αγώνα της Εθνικής U2.
Πηγή: metrosport.gr
Η μεγάλη ευκαιρία του Χαρίση

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Εθνική U21 ο Χάρης Χαρίσης. Στο ενδέκατο παιχνίδι του, πέτυχε το μοναδικό του τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Είναι μάλλον σημαδιακό ότι συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι του, καθώς έστειλε ένα μήνυμα για το μέλλον. Με δεδομένη την έλλειψη ποιοτικών αμυντικών μέσων στην εθνική Ανδρών, ο 21χρονος άσος του ΠΑΟΚ έχει μία μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει άμεσα την «προαγωγή» του στις επιλογές του Σκίμπε.

Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψει τόσο ο ίδιος, όσο και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Η αξιοποίηση του κεφαλαίου «Χαρίσης» έχει πολύ μεγάλη σημασία και για τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιο τον παίκτη.

Ανεξάρτητα από την έρευνα που γίνεται για ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό «8άρι» ενόψει Γενάρη, ο Γιαννιώτης μέσος πρέπει να αντιμετωπιστεί ως επένδυση που μπορεί να αποδώσει πολλά στο μέλλον. Είναι παίκτης που μπορεί να κόψει, να κουβαλήσει μπάλα, να ντριμπλάρει και να σουτάρει.

Το θέμα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν το έκανε με διάρκεια. Δεν είχε σταθερή απόδοση. Με σωστή καθοδήγηση, όμως, από τον Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Κι αυτό είναι το ζητούμενο από εδώ και πέρα και προφανώς και ο ίδιος ο Χαρίσης το έχει αντιληφθεί.

Διαβάστε ακόμη...