«Αλλάζουν τα δεδομένα με Ντάντε»

Από paok24.com: Μπορεί να φτάσαμε στις 10 Οκτωβρίου, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πραγματοποίηση μια μεταγραφή "βόμβα" για τα Ελληνικά δεδομένα, καθώς απέκτησε τον βραζιλιάνο Σούπερ σταρ, Αμαράλ Ντάντε.
Πηγή: paok24.com
«Αλλάζουν τα δεδομένα με Ντάντε»

Το συγκεκριμένο παίκτη τον γνωρίζουν όλοι. Ένας όμως τον ξέρει αρκετά καλύτερα. Αυτός είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, επιστρέφει και αυτός στις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο και μέσα από το PAOK24 μιλάει για την τεράστια μεταγραφή που έκανε ο Δικέφαλος.

Σχολιάζοντας λοιπόν την μεταγραφή στο PAOK24 σημείωσε πως: «Μιλάμε για τον Ντάντε... Παγκοσμίου παίκτης που θα κάνει την διαφορά. Θα μπορούσε να παίξει παντού, όπου θέλει. Επέλεξε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα αλλά και για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Γίνεται πλέον πιο αξιόπιστο με την έλευση του. Φυσικά όμως, όπως καταλαβαίνουμε αλλάζουν πλέον και τα δεδομένα του πρωταθλήματος...

Είναι στο χέρι μας να επαναλάβουμε τις δυο μεγάλες προηγούμενες χρονιές. Η ομάδα είναι υπερπλήρης και έχει μια 14άδα ισάξια. Μέσα από τον ανταγωνισμό θα βελτιωθούμε όλοι μας και αυτό είναι θετικό. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα πλέον όπως ο Ντάντε, ο Γκόμεζ, ο Σαφράνοβιτς, o Πέτκοβιτς, οι πιο μεγάλοι Έλληνες αθλητές, που μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε και τα πιο νεαρά παιδιά στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...