Νούμερα που προβληματίζουν

Από paok24.com: Μετά από τέσσερα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με τις στατιστικές κατηγορίες, στις οποίες είναι ψηλά, μάλλον να... προβληματίζουν.
Πηγή: paok24.com
Νούμερα που προβληματίζουν

Η πρώτη κατηγορία στην οποία, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά, είναι οι τελικές προσπάθειες. Συγκεκριμένα, είναι στη δεύτερη θέση, έχοντας 56 και είναι πίσω μόνο από τον Παναθηναϊκό, που έχει 66. Ο ΠΑΟΚ βέβαια, με τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει, σκοράρει ένα τέρμα ανά 14 προσπάθειες, ενώ ο Παναθηναικός, ένα ανά 6,6.

Ένα θετικό, είναι η παρουσία του στην πρώτη πεντάδα, με τις σωστές πάσες. Ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος με 300, τρίτος είναι ο Παναθηναϊκός με 303, δεύτερος ο Ολυμπιακός με 309 και πρώτη η ΑΕΚ με 318.

Ο ΠΑΟΚ είναι στις πρώτες ομάδες, με λάθη στο παιχνίδι και μάλιστα είναι πίσω μόνο από ομάδες όπως ο Ηρακλής και η Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος με 205 λάθη, ο Ηρακλής έχει 206 και η Λάρισα, 217...

Η τελευταία κατηγορία στην οποία, ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη πεντάδα, είναι τα κλεψίματα. Συγκεκριμένα, είναι πέμπτος με 113, η Βέροια έχει 114, ο Πανιώνιος 119, ο Ηρακλής 120 και η Λάρισα 139. Όλες, ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, από αυτό του ΠΑΟΚ.

Με την ανάλυση των στατιστικών μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κλέβει μπάλες, κάνει τελικές ενέργειες, έχει αρκετές σωστές πάσες, αλλά και αρκετά λάθη και βάζει δύσκολα τη μπάλα στα δίχτυα...

Διαβάστε ακόμη...