«Δε χρειάζεται ροτέισον ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε στον Arena fm για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Νάπολι σαν σήμερα το 1988 και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Δε χρειάζεται ροτέισον ο ΠΑΟΚ»

«Το ματς με τη Νάπολι ήταν τελείως διαφορετικό. Μεσουρανούσε η Νάπολι, με Μαραντόνα, Καρέκα και άλλους. Ήταν σαν παίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ με Μάντσεστερ ή με Μπαρτσελόνα.

Νιώθεις δέος. Οι άνθρωποι αυτοί σε οργάνωση και ποδοσφαιρική παιδεία ήταν πολύ μπροστά. Εδώ το πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο, τριτοκοσμικό. Με απόλυτα ελεγχόμενους διαιτητές. Είναι αστείο.

Ήμουν 16 ετών και όντως ήμουν ο πιο μικρός που έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Και το ματς με τη Βερόνα θυμάμαι. Μας είχε κάνει κι ένα δωράκι ο Μαραντόνα, νομίζω ένα ρολόι.

Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό εδώ και χρόνια. Να μην κάνουμε πάλι τα λάθη του παρελθόντος. Απλά δεν καταλαβαίνω τη λογική του ροτέισον. Πρέπει να επιλέγεις τους ποδοσφαιριστές που κάνουν και να προχωράς. Είναι ένα θέμα και με αυτούς που είναι καινούριοι και πρέπει να παίζουν.

Παράδειγμα , ο Χαρίσης γιατί είναι έξω; . Είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος, με το υλικό αυτό, με τον μεγαλομέτοχο, όλοι πληρωμένοι. Πρέπει να σταματήσει αυτό με το ροτέισον. Είναι χαζό. Αν τον άλλον τον βάζεις στο 80' τι να βοηθήσει; Οι καλύτερες ομάδες έχουν 15 παίκτες κορμό. Όχι 25 και 30.

Ο Μυστακίδης ας πούμε. Μι από δεξιά, μια από αριστερά μια στο κέντρο. Πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα.

Δεν υπάρχει πιο γρήγορη ομάδα από εμάς. Έχουμε ποιότητα και βάθος.

Διαβάστε ακόμη...