«Ο ΠΑΟΚ στο Champions League με τον Βλάνταν»

Από metrosport.gr: Ενας από τους ποδοσφαιριστές που συνδέουν ΠΑΟΚ και Παρτιζάν είναι ο Ιβιτσα Ιλιεφ, νυν αθλητικός διευθυντής του σερβικού συλλόγου, ο οποίος είχε περάσει από τον Δικέφαλο την σεζόν 2007-2008 γράφοντας 18 συμμετοχές και ένα γκολ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ στο Champions League με τον Βλάνταν»

Η «Μ» τον εντόπισε για να μιλήσει ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού, για τον φίλο του Βλάνταν Ιβιτς, αλλά και για τους παίκτες της Παρτιζάν οι οποίοι θα μπορούσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

-Ιβιτσα υπάρχει μπροστά ένα φιλικό ΠΑΟΚ-Παρτιζάν. Τι σημαίνει για σένα που έχεις περάσει και από τις δύο ομάδες;

«Θα είναι φανταστικό να δω Παρτιζάν και ΠΑΟΚ να παίζουν μεταξύ τους και το ίδιο σκέφτονται και οι οπαδοί τους. Για μένα θα είναι πολύ έντονο το συναίσθημα, συν τοις άλλοις γιατί ο Βλάνταν Ιβιτς είναι φίλος μου. Ολοι οι άνθρωποι με ασπρόμαυρα είναι στην καρδιά μου. Υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό. Σαν σήμερα (σ.σ. χθες) έχει τα γενέθλιά της η Παρτιζάν και αυτό το φιλικό είναι ένα δώρο προς τον κόσμο της».

-Σε αυτό το φιλικό μαθαίνουμε ότι θα τιμηθεί και ο Βλάνταν Ιβιτς για την προσφορά του στην Παρτιζάν...

«Ο Ιβιτς είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την Παρτιζάν, όπως και ο Σάσα Ιλιτς ο οποίος επίσης θα τιμηθεί γιατί φτάνει τις 791 συμμετοχές, όσες έχει και η εμβληματική μορφή του συλλόγου ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς».

-Τον ΠΑΟΚ με τον Ιβιτς στον πάγκο του τον έχεις παρακολουθήσει;

"Βλέπω παιχνίδια του, ειδικά τα ευρωπαϊκά. Λυπάμαι που ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί ήταν καλύτερος του Αγιαξ αλλά στάθηκε άτυχος. Στο μέλλον με τον Ιβιτς στον πάγκο, ο οποίος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει Champions League".

-Εχεις επικοινωνία με τον Βλάνταν; Τα λέτε συχνά;

«Μιλάμε αρκετά συχνά. Τελευταία φορά είχαμε συζητήσει πριν από τρεις εβδομάδες και τον περιμένω να έρθει στο Βελιγράδι για να τα πούμε».

-Τέλος θέλω να σου κάνω μια ερώτηση με βάση τον ρόλο σου ως αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν; Υπάρχει παίκτης της ομάδας σου που θα μπορούσε να έρθει με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ; Εχουν γραφτεί διάφορα, έχει ακουστεί το όνομα του Νεμάνια Μιχαΐλοβιτς...

«Θα ήταν τιμητικό για μένα να ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ για παίκτες της Παρτιζάν. Τώρα που είναι ο Βλάνταν προπονητής και υπάρχει καλή σχέση θα μπορούσε να γίνει κάτι στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη κουβέντα. Εχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες τους οποίους παρακολουθούν ομάδες απ' όλη την Ευρώπη. Ενας από τους πιο ακριβούς μας είναι ο Νεμάνια Μιχαΐλοβιτς. Δεν θέλω να μιλάω όμως για μεταγραφικά ζητήματα πριν αυτά γίνουν. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον προκύψει κάτι με τον ΠΑΟΚ τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...