«Δεν είδατε ακόμα ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στο INPAOK, για πολλά και διάφορα.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν είδατε ακόμα ΠΑΟΚ»

Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου αναφέρθηκε στην ήττα από τους πράσινους, στα πολλά λάθη που επαναλμβάνει η ομάδα, όμως έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο νεαρός κόουτς δήλωσε:

«Όταν παίζεις κόντρα σε μία τόσο ποιοτική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να είσαι 40 λεπτά προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις. Σήμερα εμείς τα πήγαμε καλά για περίπου 30 λεπτά, κυρίως στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, όμως καμιά φορά δεν αρκεί αυτό,κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν βελτιωμένοι σε κάποιους τομείς συγκριτικά με τα τελευταία φιλικά παιχνίδια και σίγουρα θα βελτιωθούμε κι άλλο στην συνέχεια.»

Για τα πολλά λάθη της ομάδας:

«Δεχθήκαμε γύρω στους 30 πόντους από δικά μας λάθη. Αυτό είναι ένα σημείο που σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε, θέλει παραπάνω συγκέντρωση και αυτοματισμούς. Όλα αυτά θα έρθουν με την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης.»

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Δόξα Λευκάδας:

«Είναι αρχή του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε κάποια εικόνα από την ομάδα της Λευκάδας. Πρέπει να δείξουμε προσοχή κι είμαι σίγουρος, ότι από το Σάββατο, η εικόνα μας θα είναι αυτή που πρέπει».

Διαβάστε ακόμη...