Ποιος δε θέλει εκλογές στην ΕΠΟ;

Από sdna.gr: Αίτημα για ακύρωση των εκλογών κατατέθηκε σήμερα στην ΕΠΟ και φυσικά αυτόματα γεννιούνται ερωτηματικά. Ποιος δε θέλει τις εκλογές, εκτός από την παρούσα διοίκηση που βλέπει το τρένο να χάνεται;
Πηγή: sdna.gr
Ποιος δε θέλει εκλογές στην ΕΠΟ;

Η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την οποία ζητείται η ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ και ο διορισμός προσωρινής διοίκησης κατατέθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/10).

Οι προσφεύγοντες θεωρούν ότι με βάση τον αθλητικό νόμο που ψηφίστηκε το 2015, το καταστατικό της ΕΠΟ θα έπρεπε να έχει εναρμονιστεί με την αθλητική νομοθεσία, η οποία από το 2004 («νόμος Ορφανού») προβλέπει ότι οι εκλογές στην ΕΠΟ πρέπει να γίνουν με έναν εκλέκτορας ανά δέκα ερασιτεχνικά σωματεία και όχι με τρεις εκλέκτορες από κάθε Ένωση, όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ.

Επικεφαλής αυτής της κίνησης είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Στην προσφυγή προτείνονται 15 ονόματα για την προσωρινή διοίκηση και 15 ως αναπληρωματικοί, μεταξύ των οποίων ο Βίκτωρας Μητρόπουλος παλιοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Δομάζος, Καμάρας, Βαλαώρας, Μαχλάς, Σκαρτάδος, Τουτζιάρης καθώς και οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στο ΔΣ της ΕΠΟ, Στράτος, Δέδες, Αγραφιώτης και Σφακιανάκης.

Αίτημα για προσωρινή διοίκηση θα καταθέσει σήμερα και η αντιπολίτευση, ωστόσο σε καμία περιπτωση δεν θα συμπεριλαμβάνει αίτημα ακύρωσης εκλογών που εξυπηρετεί 100% την εγκληματική οργάνωση προκειμένου να μην επέλθει η απαιτούμενη κάθαρση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...