Ψάχνουν μέσο-ηγέτη και αποτελεσματικό επιθετικό

Aπό metrosport.gr: Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ έχουν καταλήξει στους παίκτες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και ήδη έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένες περιπτώσεις ενόψει Γενάρη
Πηγή: metrosport.gr
Ψάχνουν μέσο-ηγέτη και αποτελεσματικό επιθετικό

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή και τα συμπεράσματα που έχουν βγάλει οι άνθρωποι της τεχνικής ηγεσίας αλλά και ο Λούμπος Μίχελ, η «Μ» σας έχει ενημερώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις να βελτιώσουν όσο μπορούν το παιχνίδι από τον άξονα, όμως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι λείπει από το ρόστερ της ομάδας ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά με την παρουσία του στη ραχοκοκαλιά.

Το θέμα απασχολεί έντονα τις συζητήσεις των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος τις τελευταίες μέρες και ήδη έχει καταγραφεί το προφίλ του μέσου που ο ΠΑΟΚ θα ψάξει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου μιλάνε για ένα ολοκληρωμένο «οκτάρι», με δυνατότητα να παίξει box to box, που θα έχει την ικανότητα να κάνει παιχνίδι από πίσω όπως έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία όταν ήταν ποδοσφαιριστής και παράλληλα να έχει την ικανότητα να σκοράρει από τον άξονα, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία ο σημερινός προπονητής της ομάδας, ο Βλάνταν Ίβιτς, όταν ήταν ποδοσφαιριστής που έφτανε πολλές φορές να λειτουργεί ως κρυφός επιθετικός.

Το κυριότερο όλων είναι ότι θέλουν να βρουν έναν παίκτη που θα έχει την προσωπικότητα αυτών των δύο παικτών, που θα μπορεί στα δύσκολα να παίρνει την ομάδα πάνω του. Όσα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία διαθέτει, τόσο πιο πολύτιμος θα είναι για τον τωρινό ΠΑΟΚ που είναι σαφές ότι μέχρι σήμερα παίρνει, δόσεις μόνο, παραγωγικού ταλέντου από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ήδη έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που οι σκάουτερ της ομάδας έχουν αρχίσει να σκανάρουν. Τις επόμενες μέρες οι «κατάσκοποι» του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σε παιχνίδια εθνικών ομάδων για να δούνε υποψήφιους στόχους.

Αυτό αφορά και σε περιπτώσεις υποψήφιων στόχων για τη θέση του επιθετικού που ο ΠΑΟΚ έχει στο καρνέ του από το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ομάδας επιμένουν στην άποψη ότι χρειάζεται ένας ακόμη επιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα και όπως είναι γνωστό ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη κάνει αρκετή προεργασία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Το επόμενο διάστημα, η αναζήτηση θα ενταθεί με στόχο, όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να κλείσει γρήγορα μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμη...