Υπήρχε σχέδιο για τον Κλάους

Από metrosport.gr: Ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε μετά τον αγώνα στο Λίμπερετς ότι όλοι στην ομάδα περίμεναν ο Κλάους να πετύχει ένα-τουλάχιστον-γκολ.
Πηγή: metrosport.gr
Υπήρχε σχέδιο για τον Κλάους

Αυτό δεν ήταν απλά μία ευχή. Ήταν το πλάνο του Ίβιτς που στηρίχθηκε γύρω από τον Αθανασιάδη και δεν είναι τυχαίο ότι όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε: «Ο Κλάους δουλεύει συνέχεια και σήμερα μας έδωσε τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η δουλειά του. Στη θέση που παίζει, καλείται να σκοράρει».

Η θέση που παίζει λοιπόν στο πλάνο του Ίβιτς είναι μέσα στην περιοχή και δουλειά των υπόλοιπων παικτών να τον τροφοδοτούν για να σκοράρει.

Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να του δώσουν και ψυχολογική ώθηση. «Θα αρχίζεις να φορτώνεις τον λογαριασμό» του έλεγαν στελέχη της ομάδας όπως ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, αν και ο Αθανασιάδης δεν είναι ο παίκτης που χρειάζεται πολλές ντόπες.

Έχει την ιδιοσυγκρασία του, τον τρόπο του να ξεπερνά την άδικη κριτική και να σκοράρει. Περισσότερο μετρά γι' αυτόν ο τρόπος παιχνιδιού. Φέτος με το 4-2-3-1 και με καθαρόαιμους μπακ υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τροφοδοτηθεί σωστά, όχι όπως πέρυσι που ο Τούντορ τον είχε εξαφανίσει με το 3-5-2.

Υπενθυμίζουμε και κάτι που σημειώσαμε και στο χθεσινό φύλλο. Ότι ο «κατάσκοπος» της ομάδας, Γρηγόρης Καβαλιεράτος συνομίλησε μαζί του στην βόλτα που έκαναν οι παίκτες στο γήπεδο πριν αρχίσει η προθέρμανση κα του εξήγησε πώς κινούνται οι στόπερ της Σλόβαν

Διαβάστε ακόμη...