Σύσκεψη την Τρίτη για την 3η ξένη στο Γυναικείο!

Από sdna.gr: Η απόφαση για να επιτραπεί τρίτη ξένη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έφερε μεγάλη αναταραχή στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ.
Πηγή: sdna.gr
Σύσκεψη την Τρίτη για την 3η ξένη στο Γυναικείο!

Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του πρωταθλήματος είναι κάθετα αντίθετη με την καθιέρωση της τρίτης ξένης, αφού η απόφαση πάρθηκε λίγες μέρες πριν αρχίσει ο μαραθώνιος.

Είναι χαρακτηριστικό πως 11/12 ομάδες της Α1 είναι κάθετα αντίθετες με την τρίτη ξένη και μόνο ο Ολυμπιακός λέει «ναι», αφού είναι και η μοναδική ομάδα που έχει όφελος από τη συγκεκριμένη αλλαγή, έχοντας αποκτήσει πέντε ξένες.

Η καθολική αντίδρασή τους δεν έμεινε στις δηλώσεις, αφού ήδη τέσσερις ομάδες έχουν στείλει επιστολή στην ΕΟΚ.

Αυτές οι κινήσεις των ομάδων και η γενικότερη αντίδρασή τους στην αλλαγή του κανονισμού, έφερε και αντίδραση εκ μέρους της ΕΟΚ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που γράφει σήμερα το sdna.gr κάλεσε τις 12 ομάδες σε διάλογο, κάτι που δεν έγινε σε καμία περίπτωση πριν ανακοινωθούν οι τρεις ξένες.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες προσκλήθηκαν να παραστούν στα γραφεία της ομοσπονδίας το μεσημέρι της Τρίτης (4/10, 12:00), ώστε να συζητηθεί το... φλέγον θέμα και να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Διαβάστε ακόμη...