"Γι΄ αυτό συμπαθώ τον Κλάους..."

Aπό paok24.com: Ανάμεσα στα θέματα που σχολίασε στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή που έχει μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε και στον Στέφανο Αθανασιάδη με αφορμή τα γκολ που πέτυχε στο Λίμπερετς.
Πηγή: paok24.com
"Γι΄ αυτό συμπαθώ τον Κλάους..."

«Καταρχάς έβαλε τρομερό γκολ. Παίρνει καλές θέσεις στην περιοχή, είναι μέσα στις φάσεις. Έχω πολύ καλή άποψη για τον Κλάους. Τον συμπαθώ και για έναν λόγο παραπάνω. Ίσως επειδή το έχω ζήσει. Οι οπαδοί μια τον θέλουν, μια όχι. Όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, για το αυτοκίνητό του. Ό,τι ονειρεύεται ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Κλάους το έχει κάνει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικολαϊδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλός επιθετικός, αλλά στο φύλλο αγώνα πρέπει να αναφέρεται συχνότερα ότι έβαλε αυτός το γκολ. Αυτό είναι το στοιχείο που του λείπει περισσότερο».

Σε ότι αφορά τον έτερο καλεσμένο, Ηλία Ατματσίδη, είπε: «Η δουλειά του σέντερ φορ αυτή είναι. Να βάζει γκολ. Και σε εμάς σκόραρε ο Κωστής που έπαιζε χαφ, 17 γκολ. Έβαζε και ο Τσιάρτας. Αλλά τη διαφορά την κάνει το εύκολο γκολ. Αυτό πρέπει να έχει ο επιθετικός. Αν έβαζε τα εύκολα γκολ με τον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν τώρα στο Champions League».

Μεταξύ άλλων, ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε και στον Πάουλο Μπέντο, αντιπαραθέτοντας τη δουλειά του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό με αυτή των Ίβιτς, Στραματσόνι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή νιώθει ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά του, έχοντας να διαχειριστεί μια νέα ομάδα, επί της ουσίας. Έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός, έπρεπε να κερδίσει, αλλά δεν του έκατσε το αποτέλεσμα. Σε τι ψυχολογία μπορεί να βρίσκεται ένας προπονητής;

Είδα τον Ολυμπιακό με πολύ καλούς παίκτες, που θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Ολυμπιακός είναι ακόμα τόσο έτοιμες. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, που έχουν τον ίδιο προπονητή από πέρυσι, είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ίσως παίζει ρόλο αυτό. Είναι πιο εύκολη η δουλειά του Ίβιτς και του Στραματσόνι».

Για το ίδιο θέμα, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε:"Αυτό που μου αρέσει να λέω είναι ότι ο Ίβιτς και ο Στραματσόνι έχουν μομέντουμ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι μεγάλη ιστορία να μην είσαι σκουριασμένος και να έχεις γράψει... χιλιόμετρα με την ομάδα. Ο Ίβιτς και ο Στραματσόνι έχουν παραπάνω χιλιόμετρα από τους άλλους δύο».

Διαβάστε ακόμη...