Κέρδισε θέσεις ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ με την πρώτη του φετινή νίκη στους ομίλους του Europa League κέρδισε και ορισμένες θέσεις στη βαθμολογία της UEFA.
Πηγή: inpaok.com
Κέρδισε θέσεις ο ΠΑΟΚ

Έφτασε στους 29.520 βαθμούς την τελευταία πενταετία και ανέβηκε στην 60η θέση, έχοντας μπροστά του αρκετά ακόμη παιχνίδια στο θεσμό για να ανέβει ακόμη ψηλότερα και να πλησιάσει προς την 50η θέση.

Στην επόμενη νίκη του στην Ευρώπη θα κερδίσει τουλάχιστον άλλες τρεις θέσεις (θα ξεπεράσει σίγουρα τις Ρεάλ Μπέτις, Ανζί και Λεβάντε που είναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων) ενώ για να βρεθεί πάνω από την 55η θέση θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλες 3-4 νίκες.

Αντίθετα πτωτική συνεχίζει να είναι η πορεία του Ολυμπιακού, ο οποίος υποχώρησε στην 27η θέση της βαθμολογίας της UEFA μετά την ήττα του από τον ΑΠΟΕΛ.

Άνοδο μίας θέσης είχε ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα του από τη Θέλτα (παίρνοντας βαθμούς από τον εθνικό συντελεστή λόγω της νίκης του ΠΑΟΚ!). Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 122η θέση, ξεπερνώντας την -εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων- Έσμπιεργκ. Ακόμη όμως παραμένει έξι θέσεις μακριά από τον 116ο Αστέρα Τρίπολης...

Διαβάστε ακόμη...