«Κάτω τα χέρια από τον Κλάους»

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς, με τον Γιώργο Τουρσουνίδη, να μιλάει για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και τον... Στέφανο Αθανασιάδη!
Πηγή: sdna.gr
«Κάτω τα χέρια από τον Κλάους»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τουρσουνίδης, σχολίασε στο SDNA την χθεσινή νίκη του Δικεφάλου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League, ενώ μίλησε και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, όπου υπογράμμισε: «Κάτω τα χέρια από τον Κλάους...».

Παράλληλα στάθηκε και στην δυναμική παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ σε ακόμη ένα παιχνίδι, ενώ μίλησε και για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

«Ήταν σημαντικό το αποτέλεσμα, έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και τα κατάφερε. Η νίκη θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της συνέχειας, ενώ θεωρώ πως η ομάδα έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση του Europa League, αρκεί να είναι σοβαρή και στα άλλα παιχνίδια» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, χωρίς να πιάσει την μεγάλη απόδοση και παρότι δέχθηκε το γκολ πολύ νωρίς. Κατάφερε να βγάλει χαρακτήρα όπως είπα, αντέδρασε γρήγορα, δεν έδειξε να επηρεάζεται από αυτό και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Είχε και κάποια θέματα βέβαια, ωστόσο μέρα με την μέρα θεωρώ πως θα διορθώνονται και αυτά».

Ερωτηθείς για τα τέρματα που πέτυχε ο Στέφανος Αθανασιάδης, είπε: «Ο Κλάους το έχω πει πολλές φορές, είναι ένας πολύτιμος παίκτης, ένας δεινός σκόρερ. Είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ηγείται όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια της ομάδας και χθες το απόδειξε και πάλι. Όχι μόνο με τα τέρματα που σημείωσε, αλλά και με την συμπεριφορά του όλο αυτό το καιρό και παρά τα όσα γράφουν. Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιοι σκόρερ. Όλος αυτό ο ντόρος που γίνεται στο όνομα του είναι πολύ άσχημο. Το παιδί αποδεικνύει κάθε μέρα την αγάπη του για αυτή την ομάδα... Κάτω τα χέρια από τον Κλάους, αυτό θα πω εγώ. Είναι η πολυτιμότερη μονάδα που έχει η ομάδα στο ρόστερ».

Πρόσθεσε πως: «Θα πρέπει όμως να συμπληρώσω και κάτι άλλο. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ που δεν έχει καθαρό 10άρι, δυσκολεύει και τον Κλάους. Αν έφτανε η μπάλα περισσότερες φορές σε αυτόν, περισσότερες φορές μέσα στην περιοχή, τότε θεωρώ πως θα ήταν ακόμη περισσότερο αποτελεσματικός. Είναι ο τρόπος του παιχνιδιού που έχει ο ΠΑΟΚ, που δεν παίρνει τόσες φορές την μπάλα. Το δεύτερο τέρμα που σημείωσε ήταν καταπληκτικό. Όλη η κίνηση που έκανε πρόκειται για κίνηση μεγάλου φορ».

Για τον κόσμο που ταξίδεψε στην Τσεχία, ανέφερε: «Ο κόσμος για ακόμη μια φορά ήταν συγκλονιστικός. Μόνο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ακούγαμε από την τηλεόραση. Μπράβο στα παιδιά που ταξιδεύουν παντού, σε όλα τα αθλήματα και δεν αφήνουν ποτέ τον σύλλογο μας να παίζει μόνος του».

Σχετικά με το επόμενο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ κόντρα στην Βέροια: «Το μόνο που πρέπει να σκέφτεται τώρα ο ΠΑΟΚ είναι πως θα πάρει τους τρείς βαθμούς. Είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, ευτυχώς όμως στραβοπάτησαν και οι υπόλοιπες ομάδες και δεν ξέφυγε η διαφορά στην βαθμολογία. Έχουμε καλύτερη ομάδα από την Βέροια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, πρέπει επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας και να πάρουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...