«Έχει χάρισμα ο Κλάους, κάθε παίκτης κάνει κοιλιά» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιασεμής Γιασεμάκης.
Πηγή: metrosport.gr
«Έχει χάρισμα ο Κλάους, κάθε παίκτης κάνει κοιλιά» (audio)

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λίμπερετς, «έπλεξε» το εγκώμιο του Στέφανου Αθανασιάδη, ενώ μίλησε και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά δήλωσε :

Για το πόσες φορές πέτυχε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι: «Μου ξυπνήσατε ευχάριστες αναμνήσεις. Δύο γκολ στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ πέτυχα στο 5-1 με τη Ρεν, με την Αϊντχόφεν στο 3 - 2, το 2001 – 2002. Και στο πρώτο ευρωπαϊκό με την Πρίμπραμ (σ.σ νίκη του ΠΑΟΚ με 6-1)».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος είναι χρόνια στην ομάδα, είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. Είχα την τύχη να τον έχω όταν ήταν πιτσιρικάς στην Κ20 και έκανε τα πρώτα του βήματα με την πρώτη ομάδα. Έχει το χάρισμα να είναι την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και να έχει το γκολ ειδικά μέσα στην περιοχή, και αυτό έκανε και χθες το βράδυ. Ιδιαίτερα το δεύτερο γκολ ήταν πάρα πολύ ωραίο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει φορ: «Ο Ίβιτς πρέπει να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Πάνω στη δική του φιλοσοφία χτίζεται η ομάδα και αυτός είναι αρμόδιος να μας πει. Σίγουρα η μία ακόμα επιλογή είναι πολυτέλεια γιατί ο κάθε παίκτης θα κάνει μία κοιλιά, μπορεί να τραυματιστεί, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ροτέισιον για να φρεσκαριστεί η ομάδα, είναι καλό το να έχεις επιλογές. Το ευχάριστο και θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ευκαιρίες. Δεν μπορεί να μπαίνουν και όλες οι ευκαιρίες. Η ουσία είναι να έχει πολλούς παίκτες για να βάζουν γκολ και αυτό το έχει ο ΠΑΟΚ».

Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...