Συμφώνησαν οι ομάδες, αρνητική η αστυνομία

Από paok24.com: Μπορεί να μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές των δύο ομάδων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Πηγή: paok24.com
Συμφώνησαν οι ομάδες, αρνητική η αστυνομία

Πριν από λίγο η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε πως σε πρώτη φάση ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την ανταλλαγή εισιτηρίων, με την αστυνομία από τη μεριά της να είναι αρνητική.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, που αφορούσε στα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα (16/10, 20:30).

Το «παρόν» έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος του Α" Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας, εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, της Superleague, του γηπεδούχου ΠΑΟΚ, ενώ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δια του εκπροσώπου της, αιτήθηκε αρχικά το άνοιγμα των θυρών 7 και 8 για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας μας, ωστόσο, με δεδομένο το γεγονός ότι η ΘΥΡΑ 4 του γηπέδου της Τούμπας θα παραμείνει κλειστή και σ" αυτό το παιχνίδι, συμφώνησε να ζητήσει το άνοιγμα της θύρας 8, αίτημα το οποίο έγινε άμεσα δεκτό από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (με ανταποδοτικότητα στο β" γύρο).

Η Αστυνομία όμως, λαμβάνοντας υπ" όψιν την προϊστορία αντιπαλότητας και πρόκλησης επεισοδίων μεταξύ των φιλάθλων των 2 ΠΑΕ, γεγονός το οποίο εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια αυτών κατά τη μετακίνησή τους στο οδικό δίκτυο της πόλης, εισηγείται, προτείνει και εμμένει στη ΜΗ διάθεση εισιτηρίων, καθώς και στη ΜΗ διάθεση της συγκεκριμένης θύρας στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ, με το έγγραφο να αποστέλλεται στο Αρμόδιο Υπουργείο.

Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι μέχρι την τελική απόφαση του Υπουργείου (για το αν τελικά θα επιτραπεί στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ να βρεθούν στην Τούμπα), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα βγάλει σε προπώληση τα εισιτήρια της θύρας 8.

Διαβάστε ακόμη...