Συγκλονιστική ενίσχυση από 2.000 ΠΑΟΚτσήδες

Από metrosport.gr: Σε Τούμπα μετέτρεψαν το «Γιου Νίσι» οι οπαδοί του Δικεφάλου κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη της κερκίδας» από τους αντίστοιχους της Σλόβαν.
Πηγή: metrosport.gr
Συγκλονιστική ενίσχυση από 2.000 ΠΑΟΚτσήδες

Τα «ρέστα» τους έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Λίμπερετς και παρακολούθησαν τη χθεσινή αναμέτρηση. Η συμπαράστασή τους προς την ομάδα ήταν συγκλονιστική από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Οι περισσότεροι είδαν το ματς γυμνοί από τη μέση και πάνω, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα και δίνοντας το δικό τους ρεσιτάλ στην εξέδρα. Κέρδισαν δε, κατά κράτος την «μάχη» από τους οπαδούς της Σλόβαν.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκε μία μικροένταση στην εξέδρα των φίλων του ΠΑΟΚ, όμως γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Φίλαθλοι του Δικεφάλου υπήρξαν και στην κεντρική θύρα του γηπέδου.

Το μοναδικό μελανό σημείο από την παρουσία των φίλων της ομάδας στην Τσεχία, ήταν πως ορισμένοι από αυτούς δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό που έκαναν σε εστιατόριο της Πράγας.

 Δεκατέσσερις οπαδοί συνελήφθησαν, τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν στην Πράγα και τους επιτράπηκε να φύγουν αργά χθες το βράδυ χωρίς φυσικά να δουν το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...