Η WATT+VOLT Επίσημος Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την WATT+VOLT ως Επίσημο Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Πηγή: paokbc.gr
Η WATT+VOLT Επίσημος Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT στηρίζεται σε στρατηγικές συνεργασίες, που αναδεικνύουν την δυναμική, την καινοτομία και το όραμά της.
Ο CEO της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε σχετικά: «Η εταιρεία μας, μετά τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενισχύει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς της με το ιστορικό σωματείο ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Προσδοκούμε να προσφέρουμε σε όλη την οικογένεια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα της στις αγωνιστικές της προσπάθειες, δίνοντάς της την θετική μας ενέργεια».

Ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την WATT+VOLT στην μεγάλη οικογένεια των χορηγών μας και ευχόμαστε η συνεργασία να είναι μακροχρόνια και να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες».

Παρουσίαση WATT+ VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Αποτελεί τη μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, μέσω του οποίου αποκτά πρόσβαση σε αγορές μεγάλης ρευστότητας.

Με θυγατρικές εταιρείες που εντάσσονται στον Όμιλο Εταιρειών WATT+VOLT και δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία και στη Σερβία, η WATT+VOLT επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητές της σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Επενδύοντας σε πρωτοπόρα τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η WATT+VOLT διανύει μία επιτυχημένη πορεία με αντικείμενο την Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας, την Εμπορία Αερίων Ρύπων και τη Διαπραγμάτευση Βασικών Αγαθών και Πρώτων Υλών.

Η WATT+VOLT αποτελεί έναν ευέλικτο οργανισμό που εξελίσσεται διαρκώς, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας. Με έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων βρίσκεται σε θέση να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Διαβάστε ακόμη...